Minecraft Hile Koruma Programı

DonduranAtes

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

programdan görüntü
birçok launcherle uyumlu olucak. Program
Daha logosunu falan değiştiricem bide setup tamamdır. Şimdi bir tek plugin kaldı ona başladım :) 2 bilgisayardan tarama yapıp kod aktarma olmasın diye güvenlik önlemi ekliyorum.Her Kod kullanıcının bilgisayarına özel olucak :)[DOUBLEPOST=1408705985,1408705690][/DOUBLEPOST]
Ama mc kapanıp açılmadan geçerli olmaz dosya değişikliği :)

2 bilgisayar korumasını yapabilmen mümkün değil malesef. Mysql üzerinden çalıaşcaksın anladığım kadarıyla, mysql e oyuncunun ip adresini göndersen, aynı modeme bağlı 1. bilgisayardan programı acıp 2. bilgsayardan hile ile oyuna girebilirler.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 bilgisayar korumasını yapabilmen mümkün değil malesef. Mysql üzerinden çalıaşcaksın anladığım kadarıyla, mysql e oyuncunun ip adresini göndersen, aynı modeme bağlı 1. bilgisayardan programı acıp 2. bilgsayardan hile ile oyuna girebilirler.
Bu kadar heçkırlar var mı Lo?

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Bu tür programları kusursuz yapmanın tek yolu var.
Özel launcher ile her açılışta minecraft class'larının tamamını kontrol etmek.
Bu da oyun açılırken 5 saat bekletmesine sebep olur.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında hiçbiri olmaz da neyse :D
Programın kaynak kodu bazı programlarla bulunabilir.
Kaynak kodunu gizleyen programlar var ama gizlendiği zaman tekrar açan programlarda var :S
Kaynak kodunu değiştirir ve kolaylıkla girer :D
Sormak isterim bunuda cevaplarsan sevinirim visual studio ve c# ile yazılmış ve kaynak kodu kriptolanmış bir programı aşamazsınız bunu aşabilmeniz değil değiştirebilminiz oynamanız için rame müdahale etmeni gerekir bu işler herkezin ne harıcıdır ne işidir kaldiki ramle müdahalede sınırlıdır girişte kullanacagınız c# programı ile tarama güvenlik giriş kontrol gibi işlemler yapılcak olup java sadece servere özel olarak kodlanıp mysql girişleri ve disconnet takibini yapıcaktır eğerki biri kendi java dosyasını pluginini paylaşırsa onlara ücretli olarak vereceğimiz mysql sunucusunun şifresini herşeyiyle internete oyunculara teslim ederki böyle bir hata yaparsa biz karışmayız.(Bakmadan hızlıca yazdım hata olmuş olabilir yazılarda.)

Sorunu çoktan aştım.Gereksiz yere konuyu uplamayın .

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Sormak isterim bunuda cevaplarsan sevinirim visual studio ve c# ile yazılmış ve kaynak kodu kriptolanmış bir programı aşamazsınız bunu aşabilmeniz değil değiştirebilminiz oynamanız için rame müdahale etmeni gerekir bu işler herkezin ne harıcıdır ne işidir kaldiki ramle müdahalede sınırlıdır girişte kullanacagınız c# programı ile tarama güvenlik giriş kontrol gibi işlemler yapılcak olup java sadece servere özel olarak kodlanıp mysql girişleri ve disconnet takibini yapıcaktır eğerki biri kendi java dosyasını pluginini paylaşırsa onlara ücretli olarak vereceğimiz mysql sunucusunun şifresini herşeyiyle internete oyunculara teslim ederki böyle bir hata yaparsa biz karışmayız.(Bakmadan hızlıca yazdım hata olmuş olabilir yazılarda.)

Sorunu çoktan aştım.Gereksiz yere konuyu uplamayın .
Zaten bende ondan bahsediyorum.
Sadece Java ile ilgilenen birisi değilim.
Bende bazı programlar var.Bir tanesi kodları açığa çıkarıyor.Diğeri ise kodları gösteriyor.
Senin kodlarını saklamak için kullandığın programada bağlı biraz ama öyle düzgün programlar bildiğim kadarıyla paralı.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
c# diyorum en basit kripto programıyla şifrelenmiş bir dosyayı bile açamazsın istiyorsan atim bir tane :)

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden biz bu hilelileri engellemek için programlar yapıyoruz ? gidip mojanga bir ileti atalım "çıldırdık artık yeter! hilelilere bir çözüm bulun" diye sizce mojang bunu engelliyebilirmi ?