- En iyi cevaplar
- 19
Direk konuya geçeceğim.
Hilesiz oynamamı sağlayan sonoyuncuya ufak bir teşekkür yolluyorum
İlk başta dürüst olmak gerekirse bende hile kullanıyordum ve baya küfürbazdım
Hep hile hep hile ne güzel x ray ne güzel kill aura oyle oynayarak yan gelip yattım.
Ama fark ettimki çok büyük suç işliyorum.
Ne yazikki bunuda geç anladım.Neden ?
Hem oyunu crack kullanıyorum kos koca şirketin emeğini çalıyorum para verip oyunu alanların
hakkını yiyorum üstüne hileyle oynayıp herkeze rahat vermiyordum.Birgün son oyuncuya gireyim dedim.Eskilerdendim.Bi baktım
hata verdi giremedim launcher felan indirmem gerekti.Girelim dedim agacım indirdim launcheri.Sonra hatırladım bir şey indiremezdim abim beni döver diye
Sonra baktım kurmam en az 50 saniyemi aldı.Sandığımdan daha az ohhh dedim rahatladım.Sonra hileyi aççaktım bi baktım otomatikman hilesiz oyuna giriyorum bu ne ya dedim.Yollar bulmaya çalıştım olmadı sonra sinirden sildim launcheri.1 hafta fln sonra sürekli hile tarafından öldürülüyorum bende hileyim ama sinirleniyorum baya küfür ediyorum.Resmen rahat vermiyorlardı !?.Sonra dedim hilesiz oynayim bikere nolcak ya.Günlerdir server aradım malesefki her serverde hile vardı D: .Bildiğim kadarıyla tek hilesiz son oyuncu serveriydi bi gireyim dedim indirdim tekrar sonra biraz oynadım hiç hile yoktu hatta hile sözcüğü bile serverde kullanılmıyordu.Küfür edenler banlanıyordu ohh dedim rahatladım sonra günlerdir oynadım.Biraz olsun alışmıştım pro gibimsiydim
.Rahat rahat oyunumu oynadım sonra netten sağlam birini buldum.Benle konuştu arkadaş olmuştuk sonra konu hileye geldi.Adam söyledi kendisi bulmuş bilgisayara otomatik bir virüs geliyor yavaşlatıyor ve seni görüyorlar ama sen farketmiyorsun dedi o an hilenin kötü olduğunu anladım zaten kendisi bi kötülük olarak kurulmuş bir yazılım.O aralar küfürü unutmuştum saygılı küfürsüz bir hayat geçiriyorum şu an.Küfürüde siz kendiniz halledersiniz artık 
Bu hikaye uydurma değildir ve son oyuncuyu desteklemek amaçlı değildir.Sadece başımdan gelenleri söylüyorum.
Lütfen hile kullanmayınız.
Hilesiz oynamamı sağlayan sonoyuncuya ufak bir teşekkür yolluyorum
İlk başta dürüst olmak gerekirse bende hile kullanıyordum ve baya küfürbazdım
Hep hile hep hile ne güzel x ray ne güzel kill aura oyle oynayarak yan gelip yattım.
Ama fark ettimki çok büyük suç işliyorum.
Ne yazikki bunuda geç anladım.Neden ?
Hem oyunu crack kullanıyorum kos koca şirketin emeğini çalıyorum para verip oyunu alanların
hakkını yiyorum üstüne hileyle oynayıp herkeze rahat vermiyordum.Birgün son oyuncuya gireyim dedim.Eskilerdendim.Bi baktım
hata verdi giremedim launcher felan indirmem gerekti.Girelim dedim agacım indirdim launcheri.Sonra hatırladım bir şey indiremezdim abim beni döver diye
Bu hikaye uydurma değildir ve son oyuncuyu desteklemek amaçlı değildir.Sadece başımdan gelenleri söylüyorum.
Lütfen hile kullanmayınız.
Moderatör tarafından düzenlendi: