Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
Mesajlar
483
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
733
Puanları
960
Ruh hali


117282



Minecraft HorseTpWithMe Plugin
Selamlar sevgili Forum Gamer okuyucuları bu yazımızda sizlerle birlikte HorseTpWithMe adlı eklentiyi inceleyeceğiz. Buyurun hızlıca konu içeriğine geçelim.

Bu eklenti tam olarak ne işe yarıyor?
Bildiğiniz gibi Minecraft oyununda, bir binek (at, eşek, domuz, lama, veya herhangi bir canlı buna bir ok bile dahil) üzerindeyken herhangi bir yere ışınlandığınızda -bu ışınlanma teleport komutu ile de olabilir, warp komutu ile de hiç fark etmez-; ışınlandığınız yere sadece siz ışınlanıyorsunuz, binili olduğunuz binek olduğu yerde kalıyor. Bu durum hayatta kalma oynarken çok sinir bozucu olabiliyor, binlerce blok uzağa atınızla gitmeye karar veriyorsunuz ve bir bakıyorsunuz ki aşırı uzaktasınız, hemen arkadaşınıza ışınlanmak istiyorsunuz, küçük bir hile işte ne olacak derken aklınıza geliyor ki buraya atınızla geldiniz eğer ışınlanırsanız atınız burada kalmaya mahkum olacak. Bazı fedakar oyuncular atım gitmesin diye atıyla binlerce blok geri dönmeyi kabul ederken bazıları atının eyerini ve varsa zırhını alıp atını orada bırakıyor. Bu durum ise hiç hoş bir durum değil. Bu kötü olayı çözmek için bu eklenti yardımınıza koşuyor ve size çok güzel bir kurtuluş şansı veriyor, bineğinizle beraber ışınlanmak!

Kurulum ve indirme:
Eklentiyi indirmek için Spigot bağlantısı aşağıdaki spoyler bölümündedir. Eğer eklenti hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz de aynı bağlantıdaki Spigot sayfasından alabilirsiniz.

spigotmc.org/resources/horsetpwithme.8186/

Eklentiyi kurmadan önce eklenti sahibi bize bir uyarı yapıyor;
“Eğer sunucu sürümünüz 1.13 ise ProtocolLib eklentisini sunucunuza yüklemenizi tavsiye ediyorum. Bunu yüklemek eklentinin çalışması için bir zorunluluk değil fakat bu eklentiyi yükleyerek HorseTpWithMe eklentisini daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.”

Kurulum adım 1: Eklentiyi yukarıdaki spoyler içindeki Spigot bağlantısından indirdikten sonra inen HorseTpWithMe.jar adlı dosyayı sunucunuzun plugins yani eklentiler klasörüne atmalısınız. Ardından sunucunuzu kapatıp açtıktan sonra eklenti kullanıma hazır olacaktır. Eğer eklentiyi yükle ve kullan ayrıntıya gerek yok diyorsanız sizin için kurulum bitmiş demektir.

Kurum adım 2: Bu kurulum adımı daha gelişmiş ayrıntı yapmak isteyen sunucu yetkilileri içindir. Eklenti ilk kurulduğunda bütün oyuncularda horsetpwithme.teleport.* izini mevcuttur. Bu oyuncuların sürmekte oldukları her canlıyı ışınlanırken yanlarında götürecekleri anlamına geliyor. Eğer oyuncuların hangi canlıları (eyerli, eyersiz, eğitilmiş, eğitilmemiş ve dahası) götürebileceğini seçmek istiyorsanız bu izini oyunculardan alıp kendi istediğiniz izinleri oyunculara vermeniz gerekmekte. Eğer klasik bir sunucunuz var ise bu adıma pek gerek yok diyebiliriz. Eklentiyi yükleyin ve keyfinize bakın.

Eklentinin tüm izinlerine ulaşmanız için eklenti sahibi, eklentinin dosyalarının içine bir .txt yani metin dosyası bırakmış. Bu dosyaya aşağıdaki uzantıyı takip ederek ulaşabilirsiniz.

plugins/HorseTpWithMe/permissions.txt
Bu dosya üzerinden eklentideki tüm izinlere bakıp istediğiniz izinleri istediğin gruplara ekleyebilirsiniz.

Evet, konumuzun sonuna geldik umarım işinize yarayan bir eklenti konusu olmuştur. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
 


Son düzenleme:

HuseyinKonak

Sudan Çıkmış
Mesajlar
3
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
Ruh hali
Bu Bilgiler İçin Teşekkür Ederim! Gayet İyi Bir Plugin Ve İyi Bir Tanıtım! Eğer Birgün Survival Sunucusu Açarsam Bu Plugini Ekliyeceğim!
 

Üst