Minecraft hub server lobiden ışınlanma

Efcn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hub sunucu kurdum her şey tamam ama fakat skyblock'a vs. ışınlanmasını ayarlayamadım nasıl ayarlayabilirim?

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Yapamadım zaten de teamwiewer versem yaparmısın
Yapması çok kolay.
Buradan
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'ı indiriniz.
Ardından eklenti çalıştıktan sonra şu kodu ekleyiniz:
Kod:
'skyblock':
  command: /skyblock
  type: BUNGEE_TP
  server_name: Buraya aktarılacak olan sunucunun ismini yazın.
  permission-required: false

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
bungecoorddaki configi
servers:
skyblock:
motd: '&4sıradanbirmotdyaz'
address: burayasvip:port
restricted: false

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Şimdi, ilk olarak yukarıda @ShortPallMall arkadaşımızın dediği gibi BungeeCord configinden skyblock sunucusunun ayarını yapmanız gerekiyor. Eğer bunu yaptıysanız sıra geliyor /skyblock komutunu oluşturamaya.
Bunun için, lobi sunucunuza MyCommand eklentisini yükleyin.
Ardından sunucunuza restart atınız ve plugins > MyCommand > examples.yml dosyasını açıp şu kodu ekleyiniz:
Kod:
'skyblock':
Ardından tekrar restart atınız ve lobi sunucunuzda /skyblock komutu girdiğinizde skyblock sunucunuza aktaracaktır. (server_name: buraya bungeecord > config.yml'de skyblock sunucusunun ismini nasıl ayarladıysanız onu yazacaksınız.)

Efcn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şimdi, ilk olarak yukarıda @ShortPallMall arkadaşımızın dediği gibi BungeeCord configinden skyblock sunucusunun ayarını yapmanız gerekiyor. Eğer bunu yaptıysanız sıra geliyor /skyblock komutunu oluşturamaya.
Bunun için, lobi sunucunuza MyCommand eklentisini yükleyin.
Ardından sunucunuza restart atınız ve plugins > MyCommand > examples.yml dosyasını açıp şu kodu ekleyiniz:
Kod:
'skyblock':
Ardından tekrar restart atınız ve lobi sunucunuzda /skyblock komutu girdiğinizde skyblock sunucunuza aktaracaktır. (server_name: buraya bungeecord > config.yml'de skyblock sunucusunun ismini nasıl ayarladıysanız onu yazacaksınız.)
Exception Connecting:RuntimeException : Server is online mode! @net.md_5.bungee.ServerConnector:270 Hatasını alıyorum.

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Exception Connecting:RuntimeException : Server is online mode! @net.md_5.bungee.ServerConnector:270 Hatasını alıyorum.
bungeecord > config.yml'den online-mode: false olarak değiştirin.
Aynı şeyi kendi sunucunuzda server.properties > online-mode: false olarak değiştirin.