Evet. tamda üstüne bastın.yani analobiden skyblocka geçmeyimi istiyorsun
Merhaba,Evet. tamda üstüne bastın.
Yapamadım zaten de teamwiewer versem yaparmısınMerhaba,
MyCommand ile yapabilirsin, ve menü ile yapmak istiyorsan ChestCommands ile birleştirebilirsin.
Yapması çok kolay.Yapamadım zaten de teamwiewer versem yaparmısın
'skyblock':
command: /skyblock
type: BUNGEE_TP
server_name: Buraya aktarılacak olan sunucunun ismini yazın.
permission-required: false
Şimdi, ilk olarak yukarıda @ShortPallMall arkadaşımızın dediği gibi BungeeCord configinden skyblock sunucusunun ayarını yapmanız gerekiyor. Eğer bunu yaptıysanız sıra geliyor /skyblock komutunu oluşturamaya.Yapamadım ark
'skyblock':
command: /skyblock
type: BUNGEE_TP
server_name: Buraya aktarılacak olan sunucunun ismini yazın.
permission-required: false
Exception Connecting:RuntimeException : Server is online mode! @net.md_5.bungee.ServerConnector:270 Hatasını alıyorum.Şimdi, ilk olarak yukarıda @ShortPallMall arkadaşımızın dediği gibi BungeeCord configinden skyblock sunucusunun ayarını yapmanız gerekiyor. Eğer bunu yaptıysanız sıra geliyor /skyblock komutunu oluşturamaya.
Bunun için, lobi sunucunuza MyCommand eklentisini yükleyin.
Ardından sunucunuza restart atınız ve plugins > MyCommand > examples.yml dosyasını açıp şu kodu ekleyiniz:
Ardından tekrar restart atınız ve lobi sunucunuzda /skyblock komutu girdiğinizde skyblock sunucunuza aktaracaktır. (server_name: buraya bungeecord > config.yml'de skyblock sunucusunun ismini nasıl ayarladıysanız onu yazacaksınız.)Kod:'skyblock': command: /skyblock type: BUNGEE_TP server_name: Buraya aktarılacak olan sunucunun ismini yazın. permission-required: false
bungeecord > config.yml'den online-mode: false olarak değiştirin.Exception Connecting:RuntimeException : Server is online mode! @net.md_5.bungee.ServerConnector:270 Hatasını alıyorum.
Yine aynı hatabungeecord > config.yml'den online-mode: false olarak değiştirin.
Aynı şeyi kendi sunucunuzda server.properties > online-mode: false olarak değiştirin.
hatayı nerden aldığınızı söyleyebilirmisiniz?Yine aynı hata