_Spiderus_
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
He anladım .__.Global bi sunucu olacak hileden geçilmez.
He anladım .__.Global bi sunucu olacak hileden geçilmez.
Kimseyi etiketlemedim sonra etiketlenmeyenler yorum atmıyor ayrımcılığa girmesin :3[DOUBLEPOST=1405786563,1405786505][/DOUBLEPOST]sn bni etiketleme ztn .s
Crack açıp premium yapmayacağız sürekli olarak premium olacakGüldüm
Crack açtıktan sonra neden premium yapıcaksınız ki ?
Skype bakKimseyi etiketlemedim sonra etiketlenmeyenler yorum atmıyor ayrımcılığa girmesin :3[DOUBLEPOST=1405786563,1405786505][/DOUBLEPOST]
Crack açıp premium yapmayacağız sürekli olarak premium olacak
Crack açarsanız demek istemiştimKimseyi etiketlemedim sonra etiketlenmeyenler yorum atmıyor ayrımcılığa girmesin :3[DOUBLEPOST=1405786563,1405786505][/DOUBLEPOST]
Crack açıp premium yapmayacağız sürekli olarak premium olacak
Ya diyor ki; Hani bir server Crack açılacak denip de Premium açıldi ya, bu öyle olmayacak, Crack falan olayı yok. Çünkü Crack açacağız deyip Premium açarsak ayıp olur diyorCrack açarsanız demek istemiştim![]()
Çok güzel olmuş beğenmemek elde değil kız gibi proje vallaha![]()
Şunu serverimde desen banlardım seniBelkide saat 1 olduğu içindir hı herkes baykuş değil bayankuşlarda var zuhahahah espri yaptım .s
Ya yapma böyle şeylerBelkide saat 1 olduğu içindir hı herkes baykuş değil bayankuşlarda var zuhahahah espri yaptım .s
Diyemem çünkü crackim 10 saattir onu anlatmaya çalışıyorum ya :/Şunu serverimde desen banlardım seni![]()
Serverim crack o_O ayriyetten serverim var benimDiyemem çünkü crackim 10 saattir onu anlatmaya çalışıyorum ya :/