Minecraft Hunger Gamers Server.

Pesleke42

RedStrafe!
Mesajlar
140
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
86
Puanları
510
Ruh hali
mcturk.png

1demet.ico.gif.gif
Öncelikle selamlar, Minecraft Türkiye Forum kullanıcıları, şu an size tanıtacağım konu Minecraft Hunger Games Sunucuları. Umarım eğlenir ve beğenirsiniz!

Hunger Games nedir?
Hunger Games kavramının Türkçe meali Açlık oyunlarına denk gelmektedir. İnsanlar bunu genellikle Survival Games olarak bilmektedir, ikiside aynı anlama gelmektedir. Hunger Games Minecraft oyununda bulunan yüzlerce güzel mini-oyundan biridir. Oyun başladığında ortadan karakterinizi güçlendirecek eşyalar alırsınız ve haritayı keşfederek yeni sandıklar bulup daha çok güçlenirsiniz, peki bu sandıklardan ne mi çıkar? Cevap basit;
Yay,ok,kılıç,zırh,Yiyecek (Havuç, altın elma, altın havuç gibi) Amacınız sona kadar hayatta kalıp son kişiyi de öldürüp birinci olmaktır.


Hunger Games nasıl oynanır?
Büyük ihtimal oyun başında size "Heey, Takım olalım!" gibi birçok mesaj gelecektir. Eğer yazan kişiye güveniyorsanız ve takım olmak yasak değil ise takım olabilirsiniz, ancak eğer takım olmak yasak olan bir sunucuda iseniz bu çok büyük bir sıkıntıya yani yasaklanmaya neden olabilir. Çoğu sunucuda size oyun başında bir pusula verilir, bu pusula oyun içi rakiplerinizin yerini görmenizi sağlar, ayrıca bu sunucularda kit bulunur, kit oyun başladığında veya başladıktan herhangi bir süre sonra size gelir bu kit yiyecek, zırh, kılıç, zırh - kılıç set veya herhangi bir şey olabilir. Minecraft'ı açtıktan sonra çoklu oyuncu sekmesine tıklayın, doğrudan bağlan birazdan vereceğim sunuculara katılırsanız siz de bu eğlenceye katılabilirsiniz!

Not: Arkadaşlarınızla herhangi bir konuşma programı üzerinden konuşarak oynarsanız (örnek olarak: discord, teamspeak, skype gibi konuşma programları) eğlenceyi ikiye katlayabilirsiniz!

Minecraft Hunger Games Tarihçesi;
Açlık oyunları teması battle royale dayanır. Minecraftta açlık oyunları fikrini ilk CliffJameston, mlamascese52 adlı oyuncular bulmuştur. CliffJameston'un bir twitch kanalı vardır.

Sunucular;
Hypixel
maxresdefault.jpg

Hypixel Açlık oyunları, Suçlular ve Polisler (Cops and Crims) Gökyüzü Savaşları ve benzeri gibi mini oyunları oynayabileceğin bir Minecraft sunucusudur. Minecraftın bütün sunucuları arasında #1 numaradır, sunucu internet protokol adresi mc.Hypixel.Net dir, peki nasıl bağlanılacağınızı bilmiyor musunuz;
Çoklu oyuncu --> Doğrudan Bağlan veya Sunucu ekle --> mc.Hypixel.Net --> Tamam. --> Sunucu yazısının üstüne tıkla --> Bağlan.
Hypixelin diğer sunucular arasında bir farkı vardır, bu fark blitz survival games oyununa sahip olmasıdır, blitz survival games eğlenceli, kit içerikli, blitz yıldızı düşen mükemmel bir oyun modudur.
Hypixel WatchDog Cheat Protection ile hilelerden korunmaktadır, 75'ten fazla kozmetik ürünü vardır, bağış yaparak bu sunucuya da destek olabilirsiniz, rütbeler: VIP, VIP+, MVIP, MVIP+, MVIP++ şeklindedir.
Not: Bu hafta Blitz Survival Games Haftasıdır kaçırmayın!


The Hive

466466.png

IP: hivemc.eu

The hive içinde Yatak Savaşları, Gökyüzü Savaşları, Hide and Seek (Saklambaç) TIMV, Gökyüzü Devleri, Yer çekimi (Gravity) Ölüm koşusu (Deathrun) Klasik Hunger Games, Hunger Games v2, BlockParty, Cowboys vs Indians, The Lab, OITC, The Herobrine, Cranked, Electric Floor, Hunger Games;Heroes, Restaurant Rush, Slaparoo, Music Masters bulunan bir sunucudur. Sunucu genellikle normal hunger games özelliği taşısa da Survival Games: Heroes modu bu durumu kurtarıyor.

Mineplex

download.jpg

IP : US.MINEPLEX.COM

Mineplex içinde, Kitli bir Survival Games eğlencesi yaşatır, gayet güzel bir sunucudur. Son zamanlarda oyuncu sayısı düştüğü için survival games oyununda pek bir oyuncu bulamadık

Bugünlük bu kadardı iyi günler.


giphy.gif




 



Üst