Minecraft Hunger Games Giremiyorum ...

ConqqueR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar minecraft premium hesabım var yaklaşık bir iki haftadır Oturum Açılamadı Kimlik Doğrulama Bakım İçin Kapalı hatası alıyorum çözemedim 2 haftadır hunger games e giremiyorum lütfen yardım edin

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1395434366,1395425047][/DOUBLEPOST]yardım edicek biri yok heralde ? <_<

toritori12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yaw o zaman neden her premium serverde oluo ondan deil arkadaşlar lütfen ingilizceden çevirip çözüm gibi söylemeyin çözümü bilenler söylesin

Loretta

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu genelde Premium olmayan kişilerde meydana gelir. Orjinal hata "Failed to login! Bad login" dir buda "Giriş başarısız! Hatalı giriş" anlamına gelir. Bende de Premium olduğum hâlde başıma böyle bir şey gelmişti. Minecraft'ın sitesinden giriş yapıp öyle girdim Server'a sorun düzeldi, sende dene istersen :)

MeteNaberr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar mojang ın bir dogrulama sistemi var premium sw lere girmek için ama bu birkaç havtadır bakımda yada mojanga bot atılıyor

yarrame

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bu hat Failed to login! Bad login hatsı ile aynı hata değildir oyununuz internete veya hesaba bağlanmıyordur çözümü bende araştırıyorum