Minecraft HungerGames Kit,Coin Sisteminden Anlayan İçeri

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Hemen Sorunuma Geçmek İstiyorum,Sorunum Şu;
Minecraft Server Kurdum Dedicated(Bukkit)Portu Falan Düzgün HungerGames Plugin Paketi İndirdim Kurdum Servere Ama Kit Sisteminde Problem Var Kitleri Sadece Vipler alabilir diye bir mesaj geliyor bütün kitlerde bu hata alınıyordu bu sorunu düzeltemedim ve coin sisteminide nasıl aktif edeceğimi bilmiyorum,bende başka bir plugin paketi indirdim fakat sorun yine aynı bunu çözümünü verebilecek tecrübeli bir arkadaş varsa yardımcı olsun lütfen...

diğer sorunum ise oynanan maplarda 1-2 dakika başlama süresi var süre başlamadan önce etrafta gezebiliyoruz ben bişeyler kırabiliyorum ama toplayamıyorum yarı wg li gibi bir şey birde map indirmiştim ben 7-8 tane hg mapı bunları her el bitiminde sıra sıra nasıl açabilirim bu konularda yardımcı olabilen bir arkadaş olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kit lerin herkes tarafından alına bilmesini istiyorsanız bunu permission oarak ayarayabşlirsiniz. Defaut grubuna hangi kitleri almasını istiyorsanız o kitlerin yetkilerini ekleyin. Coin sistemi için ise işinize ayrayacak belgeler: config, rewards .yml elrdir. Önce bir MySql e sahip olmalısınız. Sonra configten coin i aktifleştirip MySql bilgilerini girmelisiniz. Sonra da reward bölümünden ödülleri ayarlayabilirsiniz. Ve tabi config te de Coin ile ilgili ödülleri bulabilirisniz. Ayrıca kit.yml den de hangi kitlerin coin ile alına bileceğini ve fiyatlarını ayarlayabilirsiniz.

İkinci sorun ise; kırılma ve alamama sorununu pek anlamadım. Almak mı istiyorsunuz, kırambilemem mı? Map için ise. Tüm mapleri hunger games plugininizin içine atın ve configten regen-world (tam emin değilim) verisini true yapın. Sonrada worlds.yml den tüm worldlerinizin isimlerini yazın. Eğer sorun çıkarsa internetten şu şekilde arayabilirsiniz:
[plugininin adı] world regen

Eğer yardımcı olduysa bir beğeniyi çok görmeyin.