Minecraft Huni Plugini - Epic Hoopers Plugin - RPG Sunucular İçin Birebir!

MinecraftHocası

Marangoz
En iyi cevaplar
0
epic 1.png

Minecraft Huni Plugini - Epic Hoopers Plugin - RPG Sunucular İçin Birebir!

Selamlar müthiş Minecraft oyuncuları ve değerli forum üyeleri. Bugün başlıktan da görebileceğiniz gibi RPG sunucular için müthiş bir eklentiyi tanıtacağım. Haydi konumuza geçelim!

Hakkında, Nedir, Ne İşe Yarar, İstatistikleri?

Bazı sunucular vardır görünüşü iyi olan bir eklenti ile parlar ya işte bu eklenti de o eklentilerin içinde. Epic Hoppers bambaşka bir eklenti çünkü sunucunuzu hem teknik açıdan geliştiriyor hem de sunucunuza renk katıyor. Hemen şimdi bu eklentinin ne işe yaradığına bakalım. İncelediğimiz eklenti istediğiniz hunilere özellik katıp huninin daha da çok yönlü olmasını sağlar. Mesela normal de Minecraft oynarken huniye sadece su koyabiliyor iken bu eklenti sayesinde artık huniye birçok şeyi ekleyip huniden huniye bağlantı kurabileceğiz. Mesela Tabela, ender incisi, karpuz gibi birçok eşyayı huniden huniye aktarabiliyoruz. Bunla da bitmiyor huniden huniye aktarma hızını kısıp çoğaltabiliyoruz. Mesela ben x hunisinden y hunisine geçişi 2 dakikaya ayarlayacağım. Bununla da bitmiyor istemediğiniz eşyanın aktarılmasını da yasaklayabiliyoruz.

İstatistiklerine gelecek olursak bu gibi bir eklentinin ucuz olmasına rağmen 810 indirmeye sahip olması şaşırtıyor. Sunucu sahibi olsaydım kesinlikle sunucuma katacağım eklentiler arasında olabilirdi. 2017 Mart ayının 19. gününde Spigot'ta piyasaya sürülen eklenti toplam da 61 oydan ortalama 4 yıldız almış ve son güncellemesi bu yıl Mart ayının 7. gününde yapılmış.

Haydi şimdi biraz da özelliklerini detayla açalım.

Ekli dosyayı görüntüle 47788

Senkronize

Şimdi karışık olan bir özelliği size anlatayım. Bu özellikte siz kendinizi istediğiniz bir huniye senkronize edersiniz ve istediğiniz gibi envanterinizdeki eşyayı o senkronize olduğunuz huniye aktarabilirsiniz. Gif dosyasını dosya boyutu büyüklüğünden dolayı yükleyemiyorum Spigot sayfasından incelersiniz. Affola

Filtre

Bu özellik en sevdiğim özelliklerden olup faydalı da bir özellik olduğunu düşünüyorum. İstediğiniz oyun içi ürünün hunilerden satışını, yollanması gibi faaliyetleri buradan durdurabilirsiniz.

filtre.gif

Yükseltme

İşte beni bu eklentiye bağlayan özelliğe geldik. Bu özellik huniye seviye katmanızı sağlıyor. Huninin seviyesine bağlı olarak belli başlı özellikler geliyor. Mesela sadece su koyabiliyorduk ya 2 seviye yaptığımız da buna ender incisi gibi nesneler koyuyoruz. Müthiş yapımcıdan müthiş şaheser!

f6bb96f69b1e3f395403548c90206a4a1d974d62.gif

Oto Üretim ve Oto Satış

Kavraması kolay olan bu özellik sizi yormayacak 10 saniyenizi alacak bir iş. Huniniz ile oto satış ve oto üretim yapabiliyorsunuz. Şöyle seçtiğiniz kadar malzemeyi siz uğraşmadan markete koyuyor ve karşılığında sizin belirlediğiniz fiyata alan x oyuncusu sizin ürününüzü alınca size o ürünün fiyatı kadar para veriyor.

oto üretim.gif
oto satış.gif

Vakum Sistemi

Hani normal Minecraft'da huninin hemen yanında olan eşyalar otomatik olarak huniye aktarılıyorken artık seviyesine göre 8 blok ötedeki eşyaları da huninize aktarabiliyorsunuz! Bu özellikte seviyeden seviyeye blok uzaklıklar değişir. "Parayı veren seviyeyi çalar":D

4bcca3578cab2cd2bb0bb66a5cf1ab17514e4730-min.gif

Huniden Huniye Işınlanma

Yine eklentinin güzel bir özelliği var karşınızda. İstediğiniz huniden 2. seçtiğiniz huniye ışınlanma aktarımını sağlar. İster eşya gönder isterseniz kendinizi gönderin.
edc8fd492ac8fc638fe8d657c07ce9405f566fff.gif

Eklenti 10 Amerikan Dolar'ı (Türk Lira'sı ile 330 Lira gibi bir miktara tekabül ediyor) olmasına rağmen hakkını sonuna kadar verdiğini düşünüyorum. Spigot sayfasına ve tanıtım videosuna aşağıdan gidebilirsiniz. Konuyu okuduğunuz için teşekkürler bu tür eklentiler hız kesmeden devam edecektir. İyi forumlar...

spigotmc.org/resources/epichoppers-better-stronger-faster-hoppers.37904/