Minecraft' ı satın alamıyorum

Canberk1601

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba. Minecraft premium hesap satın almaya çalışıyorum fakat 1 haftadır aynı sorunla karşılaşıyorum.
Kart bilgisi ya da her hangi bir bilgi yanlışlığından dolayı oluşan bir sorun değil. Diğer yolları bile denediğimde aynı hatayı alıyorum.
Verdiği hata;

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sanırım burda anlatmış dikkatli izle
olmazsa google ye sorununu yaz hatayı elbette çıkar

Canberk1601

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sanırım burda anlatmış dikkatli izle
olmazsa google ye sorununu yaz hatayı elbette çıkar

Teşekkür ederim fakat bu videonun sorunumla hiçbir alakası yok. Ayrıca bu konuyu zaten birçok yerde araştırma yaptıktan sonra açtım.[DOUBLEPOST=1424609490,1424609422][/DOUBLEPOST]
UNABLED PRUSCHED DİYOR KARTINDA PARA FLN YOKSA ONDAN OLABİLİR
Maalesef bir ilgisi yok, dediğim gibi farklı yolları denedim paypal vs. daha paypal için giriş yapmamı isteme ekranı bile gelmeden bu hata geliyor. Tekrar belirtiyorum her ödeme yönteminde aynı sorun.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim fakat bu videonun sorunumla hiçbir alakası yok. Ayrıca bu konuyu zaten birçok yerde araştırma yaptıktan sonra açtım.[DOUBLEPOST=1424609490,1424609422][/DOUBLEPOST]
Maalesef bir ilgisi yok, dediğim gibi farklı yolları denedim paypal vs. daha paypal için giriş yapmamı isteme ekranı bile gelmeden bu hata geliyor. Tekrar belirtiyorum her ödeme yönteminde aynı sorun.
O zaman siteyle alakalı sorun olabilir.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Ben Denedim Şuanda Paypal hesabıma Giriş Ekranı Çıktı :p