- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar Anlamsız Bir Olay Yaşadım Sebebi Ne Olabilir Diyorum :\
Bir Gün AgunZagun kanalına bakıyodum minecraft videosu çekmiş oyunu sevdim güzel dedim demo oynadım felan alıştım sonrasında minecraft satın alim dedim para da iyikide biriktirdim felan dedim Sonra İşte Bilgileri Girdim Felan Bilgileri Kabul Etti Ama Para Almadı Nedense
Sonra İşte Para almayıncada premium u vermedi tabisi.
Sonra Böyle Sıkıla Sıkıla Oynarken Bir Araştırim Acaba Cracked Varmı Dedim Baktım Varmış
İndirdim Oynuyordum ki oynayalı daha 5 dakka olmadan babam gelmeden önce mektup almış eve girdi sonra mektuba bakarken ben yanındaydım birde baktım ne göreyim
Siz Mojang a Kayıt Oldunuz Biz Size Bunu Armağan Ettik Dedi Ve
İçinden 5.000 [5K] Olan Bir Pegasus Kartı Çıktı Şaşırdım Ve Çok Sevindim
Acaba Ne Olabilir Dedim Dedim Bu Zamana Kadar Geldim Sonra hiçbir şey Bulamadım
Sizce Ne Olabilir Bunun Sebebi :/ ?
Bir Gün AgunZagun kanalına bakıyodum minecraft videosu çekmiş oyunu sevdim güzel dedim demo oynadım felan alıştım sonrasında minecraft satın alim dedim para da iyikide biriktirdim felan dedim Sonra İşte Bilgileri Girdim Felan Bilgileri Kabul Etti Ama Para Almadı Nedense
Sonra İşte Para almayıncada premium u vermedi tabisi.
Sonra Böyle Sıkıla Sıkıla Oynarken Bir Araştırim Acaba Cracked Varmı Dedim Baktım Varmış
İndirdim Oynuyordum ki oynayalı daha 5 dakka olmadan babam gelmeden önce mektup almış eve girdi sonra mektuba bakarken ben yanındaydım birde baktım ne göreyim
Siz Mojang a Kayıt Oldunuz Biz Size Bunu Armağan Ettik Dedi Ve
İçinden 5.000 [5K] Olan Bir Pegasus Kartı Çıktı Şaşırdım Ve Çok Sevindim
Acaba Ne Olabilir Dedim Dedim Bu Zamana Kadar Geldim Sonra hiçbir şey Bulamadım
Sizce Ne Olabilir Bunun Sebebi :/ ?