Minecraft için 1'e1 Orjinal Tasarlanmış Su Parkı*-*- Fikirleriniz?

egmnkrcc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet herkese merhaba arkadaşlar ben Tum1Sek'ten Egemen!
Bu gün sizlere bu yaz için hazırladığım projem nihayet sona erdi.Daha önce Minecraftta birçok Su Parkı (Aquapark) görmüştüm ancak ne yalan söyleyeyim gerçekten güzel bir yapıt bulamadım (Türkiye'de).

Yapan arkadaşlar vardır elbet ancak burada ki amacım kimseyi kötülemek yada eziklemek değil.Sadece ben araştırırken bulamadım diyorum.
(Bu yazdıklarıma rağmen yanlış anlaşılmalar olacaktır.)

Yaptığım haritanın bir tanıtım filmini çektim :
Beğenmeye bilirsiniz ancak lütfen eleştirilerinizi,eleştiri boyutunda tutun.
Sadece sizinle paylaşmak istedim eğer beğenilirse linkleri yazacağım.
YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ALTIN DEĞERİNDEDİR.
KENDİ KANALIMI ve SAYFAMI REKLAM YAPMIYORUM.AMACIM MAPI (HARİTAYI) TANITMAK.
Okuduğunuz ve izlediğiniz için çok teşekkür ederim saygılarımla.. :)

Moderatör tarafından düzenlendi:

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şarkı yakıyor, The Amazing Spider-Man 2. :D
Elinle yaptıysan emek vermişsin belli.

egmnkrcc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hiçbir mod kullanılmadı (SinglePlayer Command vs.) Ayrıca harita, SuperFlatta (Dümdüz) haritada olduğu için etraf kısmı boş zaten amacım şehir yapmak falan değil,elimle yaptım ve normal biomda yapsam çok uğraşacağımı biliyordum.
Muzik : The Amazing Spider-Man 2 Soundtrack (Hanz Zimmer)
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)

egmnkrcc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beğenmene sevindim ne mutlu bana.İsterseniz haritanın linkini paylaşabilirim.O harita üzerinde daha çok çalışmalarım olacak Stadyum vs. neyse yorumun için teşekkür ederim :)[DOUBLEPOST=1409936475,1409936294][/DOUBLEPOST]hsndmrts_ Arkadaşım ben seni çok yanlış anlamışım sen herhalde harita üzerinde çok fazla boşluk olduğunuz söylemişsin.Aslında gerçekte de böyle.1'e1 aktardığım için biliyorsunuz Minecraft fiziği ile gerçek dünya uyuyşmuyor :D Bu yüzden çevre düzenlemelerinde kaymalar olduğu aşikar,bu kaymalarda gereksiz boşluğa yer açıyor aslında o boş olan yerler fayans ama Minecraft matematiği ile ancak bu kadar :D

egmnkrcc

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
alupigus123 Şöyle ki kaydıraklardan kayarsınız ancak zevk alamazsınız bu haritanın amacı görüntü ve kendi şehirinizin bir süsü ancak hala koymamı istiyorsan linkleri koyabilirim?

88karbonat88

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş dikkat et dosya tc indirme sitesindeki programlar kısa bir süre sonra ordan silinyor yedek yoksa köt olur emeklere :(