Minecraft İçin Premium Almak İster Misin ? Hem de Paypal Yoluyla Bedava ! Ozaman Konuya Göz Atmalısı

YasuoOrFeed

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Arkadaşlar
Bugün Sizlere Çeşitli Oyunlar İçin Para Kazanma Yöntemini Anlatacağım
İlk Olarak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linkinden Kayıt Oluyoruz.
(Eğer Bu Linkten Kaydoluzsanız İkimizde Kazanacağız ; * Ref Linki Vermek Yasakmış *)
İkinci Olarak Create Free Account Butonuna Basıyoruz.
( Bilgileri Eksiksiz Doldurun )
Üçüncü Olarak Home Butonuna Basıp Surveys Kısmındaki Reklamlara Tıklayarak Yorum Yapıp Yolluyoruz.
(Bunları Yapınca Toplam $ 2.40 Kazanacaksınız Unutmayı Bunları Bir Kere Yapabilirsiniz.)
Dördüncü Olarak Bonus Offers Kısmından Reklamları Yapabilirsiniz
Toplam 100 point toplarsanız size $ 3.00 verecektir.
NOT: $15 Olmadan Paranızı Çekemezsiniz. Paypal İle Paranızı Alacaksınız
* Paranızı Almak İçin Home'ye Basın ve Balance Yazısının $15.00 Ya da Daha Çok Olduğuna Emin Olun Sonra Cash Outa Tıklayın Ve Bilgileri Doldurun. Paranız En Geç 48 Saat İçinde Hesabınıza Teslim Edilecektir.

Videolu Anlatım Yapmayı Düşündüm Fakat Gereksiz Buldum :)
Gerekli İlgi Gelirse Resimli Anlatım'da Ekleyebilirim
Yorumlarda Sıkıntılarınızı Ve Sorunlarınızı Belirtirseniz İlgilenebilirim Çok İstek Gelirse Videolu Anlatım Bile Koyabilirim !

Okuduğunuz İçin Teşekkürler Bol Kazançlar :)
İyi Forum & Oyunlar

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Tarz Konular Forumda Yasak . Herhangi Bir Minecraft Hesabı Alınıp Satılmasıyla İlgili Konu Açılmaz Forum Kurallarını Okursan Görebilirsin Veya Herhangi Bir Takas Yapılmaz ..

YasuoOrFeed

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Konuyu Okuduğunu Pek Sanmıyorum :) İlk olarak minecraft hesabı alınıp satılmasıyla ilgili ir konu değil içeriği paypala para yüklemek isteyen istediğini yapar. takasdanda bahsetmiyorum biraz daha dikkatlı okumanı şiddetle öneriyorum.

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu Okuduğunu Pek Sanmıyorum :) İlk olarak minecraft hesabı alınıp satılmasıyla ilgili ir konu değil içeriği paypala para yüklemek isteyen istediğini yapar. takasdanda bahsetmiyorum biraz daha dikkatlı okumanı şiddetle öneriyorum.
Takasla ilgili kısmı bilgilendirme amaçlı söyledim bu 1 :)
Satın alıp satmayla ilgili değil diyorsun ama paypal dan bahsediyorsun bu 2
Yine aynı şekilde konu başlığın
Minecraft İçin Premium Almak İster Misin ?
BUDA 3!

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Senin Sahip Olmadığın Linkleri Reklam Yoluyla Kısaltmak Yasak.
Ayrıca goo.gl Üzerinden Ücretsiz Ve Sahmetsiz Bir Şekilde Kısaltabilirsin

EnderKaanII

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha ziyade emek hırsızlığına ve bilgisayarına virus bulaştırmanın en kolay yoluna girer.
Yapabileceğin en kolay iş, para biriktirip (yaklaşık 69 TL kadar) oyunu satın almak.

Bu kadar! :creeper:

On2MaymunTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Link kısaltarak'da para kazanıyorsun.
Para Kazandıran Link Kısaltmalar
Kendi üretmiş olduğunuz içeriklerin (kendi eklentiniz, kendi modunuz v.b) ****** ve benzeri link kısaltma servisleriyle linkinin kullanılması serbesttir. Bunun dışında herhangi bir şekilde para kazandıran link kısaltma servislerinin kullanılmasına izin verilmez.
Kurallari bir daha gozden gecir bence.

Forum kurallari bolumune gitmek icin tiklayin.