YasuoOrFeed
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabalar Arkadaşlar
Bugün Sizlere Çeşitli Oyunlar İçin Para Kazanma Yöntemini Anlatacağım
İlk Olarak
(Eğer Bu Linkten Kaydoluzsanız İkimizde Kazanacağız ; * Ref Linki Vermek Yasakmış *)
İkinci Olarak Create Free Account Butonuna Basıyoruz.
( Bilgileri Eksiksiz Doldurun )
Üçüncü Olarak Home Butonuna Basıp Surveys Kısmındaki Reklamlara Tıklayarak Yorum Yapıp Yolluyoruz.
(Bunları Yapınca Toplam $ 2.40 Kazanacaksınız Unutmayı Bunları Bir Kere Yapabilirsiniz.)
Dördüncü Olarak Bonus Offers Kısmından Reklamları Yapabilirsiniz
Toplam 100 point toplarsanız size $ 3.00 verecektir.
NOT: $15 Olmadan Paranızı Çekemezsiniz. Paypal İle Paranızı Alacaksınız
* Paranızı Almak İçin Home'ye Basın ve Balance Yazısının $15.00 Ya da Daha Çok Olduğuna Emin Olun Sonra Cash Outa Tıklayın Ve Bilgileri Doldurun. Paranız En Geç 48 Saat İçinde Hesabınıza Teslim Edilecektir.
Videolu Anlatım Yapmayı Düşündüm Fakat Gereksiz Buldum
Gerekli İlgi Gelirse Resimli Anlatım'da Ekleyebilirim
Yorumlarda Sıkıntılarınızı Ve Sorunlarınızı Belirtirseniz İlgilenebilirim Çok İstek Gelirse Videolu Anlatım Bile Koyabilirim !
Okuduğunuz İçin Teşekkürler Bol Kazançlar
İyi Forum & Oyunlar
Bugün Sizlere Çeşitli Oyunlar İçin Para Kazanma Yöntemini Anlatacağım
İlk Olarak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Linkinden Kayıt Oluyoruz.(Eğer Bu Linkten Kaydoluzsanız İkimizde Kazanacağız ; * Ref Linki Vermek Yasakmış *)
İkinci Olarak Create Free Account Butonuna Basıyoruz.
( Bilgileri Eksiksiz Doldurun )
Üçüncü Olarak Home Butonuna Basıp Surveys Kısmındaki Reklamlara Tıklayarak Yorum Yapıp Yolluyoruz.
(Bunları Yapınca Toplam $ 2.40 Kazanacaksınız Unutmayı Bunları Bir Kere Yapabilirsiniz.)
Dördüncü Olarak Bonus Offers Kısmından Reklamları Yapabilirsiniz
Toplam 100 point toplarsanız size $ 3.00 verecektir.
NOT: $15 Olmadan Paranızı Çekemezsiniz. Paypal İle Paranızı Alacaksınız
* Paranızı Almak İçin Home'ye Basın ve Balance Yazısının $15.00 Ya da Daha Çok Olduğuna Emin Olun Sonra Cash Outa Tıklayın Ve Bilgileri Doldurun. Paranız En Geç 48 Saat İçinde Hesabınıza Teslim Edilecektir.
Videolu Anlatım Yapmayı Düşündüm Fakat Gereksiz Buldum
Gerekli İlgi Gelirse Resimli Anlatım'da Ekleyebilirim
Yorumlarda Sıkıntılarınızı Ve Sorunlarınızı Belirtirseniz İlgilenebilirim Çok İstek Gelirse Videolu Anlatım Bile Koyabilirim !
Okuduğunuz İçin Teşekkürler Bol Kazançlar
İyi Forum & Oyunlar