Minecraft için Uygun Sistem Gereksinimleri ve Donanımsal Bilgiler

SkyMiner

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selamün Aleyküm..
Minecraft oyuncuları için bir makale hazırladım Konusu başlıkta var zaten, eğer yeni bir bilgisayar almak istiyorsanız, sizin için lazım olabilir.

DONANIMSAL
Kendi görüşlerimce ekonomik olarak Minimum

İşlemci: i3 1.6 Ghz Intel Markalı
RAM: 2 GB
Ekran Kartı:
Intel HD 3000
AMD Mobility Radeon HD 4650
NVIDIA GeForce 210
SSD: 8 GB

En yüksek FPS almak istiyorsanız şunlar olmalı:
İşlemci: i7 4.0 GHz Intel Markalı
RAM: 64 GB
Ekran Kartı:
(En yüksek FPS için Intel tavsiye etmiyorum ancak araştırarak intelin güçlü ekran kartlarını bulabilirsiniz)
NVIDIA GTX 1080
AMD Sapphire AMD FirePro W9100 GDDR5 Ekran Kartı
SSD: 1 TB

SİSTEMSEL
Java 8 - Java 7 - Java 6 (bu üçünü de bilgisayarınızda bulundurmanızda fayda var)
-Java Optimizasyonları (RAM Verme Yönetimi)
-Minecraft'ı Java ile Odaklama (Optimizasyon)
Sisteme Entegreli Ekran Kartı Sürücüsü

Bütün bunlar dışında eğer eklenecek bir yer bulursam konuyu hemen güncellerim.
Ancak bunlar Minecraft için standard gereksinimler, en yüksek FPS kısmı hariç orası size ve cebinize bağlı. :)

Son düzenleme:

BySnowman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden Titan X ? GTX 1080 çıktı 2 kat daha güçlü ondan. 1080 Ti çıkınca Titan X'in yüzüne bakan olmayacak. Ve işlemcilerinin " i " lerine göre yada GHZ lerine göre değerlendirmek en saçma şey.

Son düzenleme:

SkyMiner

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Neden Titan X ? GTX 1080 çıktı 2 kat daha güçlü ondan. 1080 Ti çıkınca Titan X'in yüzüne bakan olmayacak. Ve işlemcilerinin " i " lerine göre yada GHZ lerine göre değerlendirmek en saçma şey.
GTX 1080 dediğin şeyi ilk defa duydum dostum emin ol ve ufak bir araştırma sonucu söylediğinin doğru olduğunu kanıtladım. Konuyu güncelledim teşekkür ediyorum, ayrıca işlemci oyun için hayati önem taşımıyor fakat yine de en yüksek performanslı bilgisayar için önemli bir etken olduğu da apaçık ortada. Benim bilgim buraya kadar yanlışım varsa özür diliyorum.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
En yüksek sistem gereksinimlerinde geç Minecraft'ı, Battlefield 1'ı bile ultrada oynarsın altı üstü, 60 FPS yeter ne yaptın sen öyle =D

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
GTX 1080'im olsa minecraft oynamam şahsen. Gereksiz fazla abartılcak bir sistem istemiyor. 60 fps üstü alan bir pcniz varsa yeterli. Monitör hertzinize göre sabitlediğinizde en fazla 144 hz 144 fps veren bir grafik kartıda iş görecektir.

BySnowman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
GTX 1080'im olsa minecraft oynamam şahsen. Gereksiz fazla abartılcak bir sistem istemiyor. 60 fps üstü alan bir pcniz varsa yeterli. Monitör hertzinize göre sabitlediğinizde en fazla 144 hz 144 fps veren bir grafik kartıda iş görecektir.
Shader mod tutkunları için sistemin abartılması gerekiyor :)