Minecraft İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardım Etmeye Çalışıcam

lordarthur

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
iygünler ben multiplayer a girdik ten bir kac saniye sonra beni oyundan atim soyle diyor ne yapmalıyım:internal exception: java.net.socketexception: software caused connection abort: socket write eror

quadopchini

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kafede server ekliyorum kapaniyor ve butun serverlerde oluyor 2-3 serverde sorun cikmadi o kadar serveerin ip giriyom ekle diyom birden kapaniyo .minecraft dosyasinda servers diye bisey oluyo sw ekledikten sonra. Onu silmeden multiplayere girince kapaniyo. O olusan server dosyasini silince ekledigim server kayboluyor ve kapanmıyor

Deansk89

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kafede server ekliyorum kapaniyor ve butun serverlerde oluyor 2-3 serverde sorun cikmadi o kadar serveerin ip giriyom ekle diyom birden kapaniyo .minecraft dosyasinda servers diye bisey oluyo sw ekledikten sonra. Onu silmeden multiplayere girince kapaniyo. O olusan server dosyasini silince ekledigim server kayboluyor ve kapanmıyor
bu sorun internet kafelerden kaynaklanıyor elimden bir şey gelmez

lordarthur

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben hamaci ile uğrasırken boyle oldu sonra baska wds sw lere baktım tum multıplayer larda boyle oldugunu fark ettm mine yi forceupdate yaptım olmadı zaten bende force updata da olmuyor force updata ya basınca soyle diyor :fatal eror occured (4):address family not supported by protocol family:connect diyor neyapmalıyım bi yardım kac gundur mp ye giremiom yha D:

nikil1237

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum benim sorunum buğdayı hayvanlara tutuyorum ama beni takip etmiyorlar her şeyi denedim olmuyor yardım et :(

Alper KOÇAK

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben oyunu açtığınla karşılaşıyorum ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

• jk.jpg
    jk.jpg
    43.3 KB · Görüntüleme: 287