Minecraft İlluminati Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
pekala,bu saçmalığı kesin artık.
tamam,fikri saçma olabilir,beğenmiyor olabilirsiniz.ama bu onun yaşını göstermez!
ayrıca bir insanın yaşı neyi değiştirir?
yaşı küçük olsa dahi ona saygı göstermeniz gerekir.
biz aramızda buna "insanlık" diyoruz.
haddinizi bilin.

Theaser99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu iş Mojang'ın vicdanına kalmış.
Fakat anlattıklarına 7 yaşında çocuk bile inanmaz boşver sen en iyisi.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konuyu hortlatma.O öncedendi pek bir şey bilmiyordum.İlluminati dinsizliği yaymaya çalışıyor.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim artist artis konuşma.Herkesin kusuru olabilir.Yanlız profosyonel şeylere girişenler hariç.Yapmamaları lazım.

MCDostu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
şahsen ben becaon olayının böyle gücünü almak için kullandığını düşünüyorum hani böyle filmlerde olur böyle öne geldikçe incelir arka taraf geniştir arka taraftan gücü alır öne doğru sıkıştırarak aktarır sonra en uçtan böyle çok güçlü ve hızlı bi şekilde fırlar ben öyle düşünüyorum battleship filmini izlediyseniz görmüşsünüzdür karadan 3 uydu üç tane ışın fırlatır sonra uzaydaki diğer uydu o ışınları arka tarafından alır ve ön tarafta hepsini birleştirip çok daha güçlü bi sinyal olarak fırlatır onun gibi

Zakko

Marangoz
En iyi cevaplar
0
pekala,bu saçmalığı kesin artık.
tamam,fikri saçma olabilir,beğenmiyor olabilirsiniz.ama bu onun yaşını göstermez!
ayrıca bir insanın yaşı neyi değiştirir?
yaşı küçük olsa dahi ona saygı göstermeniz gerekir.
biz aramızda buna "insanlık" diyoruz.
haddinizi bilin.

En İnsan kişi sensin be al1mert bir insanı bunları yazdı diye ezmek gerekmez.Adam veya çocuk size ne katılmıyorsanız saçma görüyorsanız konuyu unutun ve bakmayın,O kişi Fikirlerini yazmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...