Minecraft İnternet Cafeden online oynamak Yardımmm

MaviAtesmc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu farklı yerlere gidiyor ben hala sorunun çözümünü soruyorummmm bilen varmı

KMHero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gamebooster dene dedik ya

iPhone 6 cihazimdan Tapatalk 4 kullanmadan gonderdm.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
gamebossterin yeni versiyonu var onu indir.
olmazsa ctrl alt delete yap ordan görev yöneticisini seç işlemlerde windows hizmetleri dışında her şeyi kapat 5-6 tane kalmalı sadece.
ve oyunun ayarlarını en düşüğe getir grafikler hızlı vsync kapalı görüş mesafesi kısacık.

MaviAtesmc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
gamebossterin yeni versiyonu var onu indir.
olmazsa ctrl alt delete yap ordan görev yöneticisini seç işlemlerde windows hizmetleri dışında her şeyi kapat 5-6 tane kalmalı sadece.
ve oyunun ayarlarını en düşüğe getir grafikler hızlı vsync kapalı görüş mesafesi kısacık.
sorunu tam olarak anlamadın sanırım :sırıtmak: görev yöneticisinde bütün gereksiz işlemleri kapatıyorum(adı windows olupta gereksiz olanları bile)sadece xp yazanları kapatarakta denedim yine aynı sonuç benim sorunum join servere tıkladığım an servere girmeyi denemeden tıkladığım anda oyundan atıyor gameboosteri denememiştim onuda bi kere deneyeceğim ama oda program hızlandırıcı işe yarayacağını pek sanmıyorum

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
sorunu tam olarak anlamadın sanırım :sırıtmak: görev yöneticisinde bütün gereksiz işlemleri kapatıyorum(adı windows olupta gereksiz olanları bile)sadece xp yazanları kapatarakta denedim yine aynı sonuç benim sorunum join servere tıkladığım an servere girmeyi denemeden tıkladığım anda oyundan atıyor gameboosteri denememiştim onuda bi kere deneyeceğim ama oda program hızlandırıcı işe yarayacağını pek sanmıyorum

Olm gameboosteri evdeki oyunun kasmasın diye söylüyok biz internet kafedeki sorun başka internet kafeden baştan indirmeyi dene veya antivirüs fln kapat olmadı google amcaya sor

MaviAtesmc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
evdekinin ram 512 mb ne demeye çalıştığınızı şimdi anladım :sırıtmak: yani evdekinden medet ummayın daha önce denedim evde gameboosteri denedim olmadı :D

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çözüm çok basit internet kafeye boştan yere para verceğine o külüstürü değiştir.

malican

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben de yani minecraft orjinal hesabı aldım evdeki internet sınırlı olduğu için çok fazla oynamak istemiyorum fakat internet kafede 10 kere denememe rağmen ip yi yazınca direk oyundan atıyo lütfen bi çözüm bulabilir misiniz 2 yeni hesap aldım arkadaşımla oynarım diye gittik internet kafeye oynayamadan çıktık Lütfen çok rica ediyorum biri ÇÖZÜM BULSUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Minecraft RAM'e değil Ekran Kartına bakan birşeydir Ekran Kartına yüklenir çünkü istiyorsan 4 TB Ram ver fakat bir değişiklik olmaz Minecraft oyunda en fazla 800 MB kullanıyor (Modsuz texturesiz) ama Ekran Kartına dayıyor :D bilgisayarın için güzel bir ekran kartı alırsan evde oynarsın internet kafede oynicam diyorsan bi yılda 4000 saat gitsen 4000 TL git ekran kartı al en pahalıları 600 800 lira.

MaviAtesmc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
schaffer ekran kartıyla ilgisi yok oyunun çümkü pixel pixel :D 64 mb ekran kartı 2 gb ramde kasmadan oynandığını gördüm ama benim pc laptop

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
schaffer ekran kartıyla ilgisi yok oyunun çümkü pixel pixel :sırıtmak: 64 mb ekran kartı 2 gb ramde kasmadan oynandığını gördüm ama benim pc laptop

Bu oyun ekran kartının RAM'ine değil modeline bakıyor en kalitesiz ekran kartın 4 GB olsada en iyisinin 300 mb si falan olur. Bu oyun ekran kartı ile çalışır. Bi arkadaşım en iyi ayarlarda 7 8 saat oynadı ekran kartı yandı arkadaşın 16 GB bilgisayarım var 8 GB verdim fakat yine 40-130 fps arasında oynuyordum.