MaviAtesmc
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Konu farklı yerlere gidiyor ben hala sorunun çözümünü soruyorummmm bilen varmı
sorunu tam olarak anlamadın sanırım :sırıtmak: görev yöneticisinde bütün gereksiz işlemleri kapatıyorum(adı windows olupta gereksiz olanları bile)sadece xp yazanları kapatarakta denedim yine aynı sonuç benim sorunum join servere tıkladığım an servere girmeyi denemeden tıkladığım anda oyundan atıyor gameboosteri denememiştim onuda bi kere deneyeceğim ama oda program hızlandırıcı işe yarayacağını pek sanmıyorumgamebossterin yeni versiyonu var onu indir.
olmazsa ctrl alt delete yap ordan görev yöneticisini seç işlemlerde windows hizmetleri dışında her şeyi kapat 5-6 tane kalmalı sadece.
ve oyunun ayarlarını en düşüğe getir grafikler hızlı vsync kapalı görüş mesafesi kısacık.
sorunu tam olarak anlamadın sanırım :sırıtmak: görev yöneticisinde bütün gereksiz işlemleri kapatıyorum(adı windows olupta gereksiz olanları bile)sadece xp yazanları kapatarakta denedim yine aynı sonuç benim sorunum join servere tıkladığım an servere girmeyi denemeden tıkladığım anda oyundan atıyor gameboosteri denememiştim onuda bi kere deneyeceğim ama oda program hızlandırıcı işe yarayacağını pek sanmıyorum
Çözüm çok basit internet kafeye boştan yere para verceğine o külüstürü değiştir.
schaffer ekran kartıyla ilgisi yok oyunun çümkü pixel pixel :sırıtmak: 64 mb ekran kartı 2 gb ramde kasmadan oynandığını gördüm ama benim pc laptop