brking1907
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar çoğunuz internete harita yüklemeyi biliyordur ama ben yinede göstermek istiyorum.
İlk olarak (win xp,vista,7 için)Başlat a geliyoruz %appdata% yazıyoruz.
Sonra karşımıza böyle bir ekran geliyor.Buradan .minecraft isimli klasöre tıklıyoruz.
Orada saves dosyasına tıklıyoruz.Saves dosyasının içindeki klasörler sizin minecraft'taki yaptıgınız maplerdir,isimlerinden anlarsınız zaten.
Mesela ben oradaki web isimli dosyayı internete koymak istiyorum.Bunun için önce masaüstüne sağ tık-yeni-winrar arşivi yapın.Winrar arşivinin ismini istediğiniz gibi koyun
Sonra saves klasöründeki istediğiniz mapin dosyasını hiç bozmadan arşivin içine atın.
Sonra internetten dosya tc yada mediafire gibi indirme sitelerinden herhangi birine girin.(Ben dosya.tc ile anlatacağım diğerlerini zaten internette bulursunuz.)
yükleye bastıktan sonra böyle bir ekran gelecektir.
Onların verdiği download linki ile dosyanızı foruma koyabilir yada alltaki linkten dosyayı silebilrsiniz
%100 kendi anlatımım izinsiz alıntı yapmayın.Emeğe saygı işine yaradıysa yorum atabilirsin
Saygılar İyi forumlar...
İlk olarak (win xp,vista,7 için)Başlat a geliyoruz %appdata% yazıyoruz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Sonra karşımıza böyle bir ekran geliyor.Buradan .minecraft isimli klasöre tıklıyoruz.
Giriş yap veya üye ol.
Orada saves dosyasına tıklıyoruz.Saves dosyasının içindeki klasörler sizin minecraft'taki yaptıgınız maplerdir,isimlerinden anlarsınız zaten.
Giriş yap veya üye ol.
Mesela ben oradaki web isimli dosyayı internete koymak istiyorum.Bunun için önce masaüstüne sağ tık-yeni-winrar arşivi yapın.Winrar arşivinin ismini istediğiniz gibi koyun
Sonra saves klasöründeki istediğiniz mapin dosyasını hiç bozmadan arşivin içine atın.
Giriş yap veya üye ol.
böyle bir şey olacakSonra internetten dosya tc yada mediafire gibi indirme sitelerinden herhangi birine girin.(Ben dosya.tc ile anlatacağım diğerlerini zaten internette bulursunuz.)
Giriş yap veya üye ol.
ye girin oradan dosya seç e tıklayın ve masaüstündeki mapin olduğu rar arşivini seçin ve ardından yükle ye tıklayın.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
yükleye bastıktan sonra böyle bir ekran gelecektir.
Giriş yap veya üye ol.
Onların verdiği download linki ile dosyanızı foruma koyabilir yada alltaki linkten dosyayı silebilrsiniz
%100 kendi anlatımım izinsiz alıntı yapmayın.Emeğe saygı işine yaradıysa yorum atabilirsin
Saygılar İyi forumlar...