Minecraft İpuçları/Taktikleri

Sizce Mantıklı bir konu mu ?

• Evet yeni başlayanlar için übersonik olmuş.

Kullanılan: 2 100.0%
  • Evet sadece evet..

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

• http://inciswf.com/1303174025.swf

• Kullanılan toplam oy
    2

HalfBlood

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar burada herkes en çok kullandıkları ve en çok işe yarayan şeyleri yazacak. (Daha önce böyle bir konu açılmışsa özür dilerim) Ben 1,2 örnek vereceğim, belki bu konu yeni başlayanların çok işine yarayabilir.

• F3+H ile picaxelerin kaç blok kırabileceğini görebilirsiniz.
• Beaconların ışığının rengi üstüne renki cam yerleştirerek değiştirilebilir. / alttaki piramitinin içini demir bloklardan yapabilirsiniz.
• Su altında nefesiniz biterken bir bloğun yanına torch koyarsanız nefesiniz yenilenir ama torch hemen kırılır eğer sign veya door koyarsanız kalıcı hava odası elde edersiniz
• Madende ilerlerken torchlarınızı tek yöne koyun bu sayede geri dönerken kaybolma riskiniz azalmış olur.
• Madenlerin çıkma seviyeleri (F3'e basarsanız hangi seviyede olduğunuzu görebilirsiniz)
< 5:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ck
< 12
( başka yerlerde de çıkma ihtimali vardır.)
< 16
ve

< 35 Altın ve

< 64 Demir
• Bir sapling bir bloğu ısıtmaya yeter.
• Eğer lavanın arkasına minecart koyarsanız lavaya sağ tıklayıp hasar almadan geçebilirsiniz. (Labirentler için vs.)
• Zombi geçirmez kapı yapmak için kapının altına bir blok koyun. [yani yerden 1 blok yükseltin (hardcore oynayanlar için harika :D)]
• Farmlarınızda fence gate kullanmak yerine netherda bulunan fencelerden kullanın moblar geçemez ama siz geçebilirsiniz.
• Zıplama+Koşma sadece koşmadan daha hızlıdır; Eğer tam üstünüzde bir blok varsa daha da hızlıdır; Eğer altınızdaki blok buz ise daha daha hızlıdır; Eğer buzların üstüne trapdoor koyarsanız ve tam üstünüzde blok varsa inanılmaz hızlıdır [(koşma+zıplama yapmanız lazım)(2 blok yüksekliğinde kazdığınız yerler için mikemmeell)]
• Lava nether'da daha hızlı akar.
• Nether'da yatak koyamazsınız.
• Bir itemin üstüne gelip sayı tuşlarından birine basarsanız hotbar(türkçe mantıklı bir şey bulamadım)'ınıza gelir.
• Diamond pickaxe olmadan nether portalı yapabilirsiniz.

Birkaç örnek verdim biraz da sizden bekliyorum :D (yeni başlayanların da anlayabileceği şekilde yazmaya çalışın.)