Minecraft İşçi Ve Sevgili Yapabilceğim Bir mod Gerekiyor

1lancer2

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Ben minecraftın 2 yıllık oyuncusuyum ama modlardan hiç haberim yok.Simdi bana söyle bir mod gerekiyor.Sevgilim olacak onla kazı yapcaz o evde yemek yapacak vs.yada bir isçim olacak o ray dizecek madene gidecek vs.Öyle bir mod var mı varsa link yoksa ona benzer bir mod var mı ayrıca minecraft sürmüüm 1.5.2 ama diğer sürümlerde olabilir sorun yok.Birde Bebek yapmak gibi olacak bir mod istiyorum.Bir mod buldum ama çok dandik.Kadına ekmek veriyorsun senle sevgili oluyor takip et diyorsun ediyo.Öyle degil sanki 2.ci oyuncuymuş gibi dediğimi yapmasını istiyorum.

1lancer2

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yav comes aliveyi indirdim madenci anca kömür buluyo birde sanki çok iyi yapabiliyormuş gibi durmadan altın istiyor.ben demir bulan yada böyle dümdüz kazan bir mod istiyorum.hani computer craft var ya onun gibi ama asagıya doğru degil istedigim yöne dogru,istediğim boyutta

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
yav comes aliveyi indirdim madenci anca kömür buluyo birde sanki çok iyi yapabiliyormuş gibi durmadan altın istiyor.ben demir bulan yada böyle dümdüz kazan bir mod istiyorum.hani computer craft var ya onun gibi ama asagıya doğru degil istedigim yöne dogru,istediğim boyutta
Valla kusura bakma ama standartı yüksek tutarsan mod arayışından vazgeç, sorry

CruWiT

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
computercraftın turtleleri ile kodlamasını biliyorsan her yöne kazı yapabilirsin internetten araştırmanı tavsiye ederim.