Keşke daha önce premium alsaydımAha BONANZA yı kaptım![]()
Çalışıyor kardeş ama bir kere denediğinde 30 gün sonra değiştirebilirsinbi premium verinde deneyek çalışıyormu xD (fakir lord)
şu an gerçekten inanamıyorum, koskoca Minecraft'ta 'ege' diye kullanıcı ismi alınabilir durumda. Gittim aldım 'ege'yi. Sanırım artık kullanıcı isimden id'ye geçiş yaptıklarından diğer insanlar dahil bende bu ismi alabiliyorum ya da gerçekten şanslıyım.
Edit: Millet şimdiden ünlülerin isimlerini almaya yeltenmiş. 1Notch diye birini buldum.![]()
ayıp ettin kardiş onu ben yapıcaktımşu an gerçekten inanamıyorum, koskoca Minecraft'ta 'ege' diye kullanıcı ismi alınabilir durumda. Gittim aldım 'ege'yi. Sanırım artık kullanıcı isimden id'ye geçiş yaptıklarından diğer insanlar dahil bende bu ismi alabiliyorum ya da gerçekten şanslıyım.
Edit: Millet şimdiden ünlülerin isimlerini almaya yeltenmiş. 1Notch diye birini buldum.![]()
Üzgünüm dostum ilk gelen kaptı. Bu tür şeylere karşı takıntılıyım da.ayıp ettin kardiş onu ben yapıcaktım
girdiğin türk sunucusu varsa %98 inde o nick kayıtlı olcakÜzgünüm dostum ilk gelen kaptı. Bu tür şeylere karşı takıntılıyım da.
glyphl nicki alınır 1561651651$girdiğin türk sunucusu varsa %98 inde o nick kayıtlı olcak
glyphl nicki satılır 1561651651$
![]()