Minecraft Isim

CyberFree

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftta sonunda Premium aldim. :) :). Fakat mesela minecraft.net e giris yaparken sadece e-maille girebiliyorum birde launcherede. Oyuna girdigimde skinim gozukuyor fakat mcskinsearchda aradigimda gozukmuyor.

Elmas kazarken gönderildi.

wendell09

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sanırsam mcskinsearch a kayıt olup öle gözüküyo

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
MCSkinsearchde gözükmesin la iyi olur sonra crack biri gelip aa skin güzelmiş deyip çalar kullanır filan :/

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
e mail ile giriş bende de öyle mcskinsearch de eski skinim gözüküyor allahtan kötü olan o :D

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Belki de arkidiş hava yapicikti :? O da olamaz mı ? Gerçi pek sanmıyorum ama ufak,un ufak biy ihtimal biye yoh mi :(
Milyarlarca skin arasından skininin adını yazıp görsen ne fark eder ki :D Sonuçta Primum'sun o şekilde hava atarsın.

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Milyarlarca skin arasından skininin adını yazıp görsen ne fark eder ki :D Sonuçta Primum'sun o şekilde hava atarsın.
"Un ufak" bir ihtimal demiştim aslında :D Ama bazen Anasayfa'da çıkıyor o zaman üstüne gelip çekmek istiyorsa bilemem ihihihi :D ^_^

CyberFree

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayir yani ben prede sorun filan var mi diye sordum isimle giris yapilmiyor mu artik

CyberFree

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam ilk defa mcsgye girdim bakalim zevkini cikartacaz artik

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Bende Ağustos'ta bi' premium almıştım. Yeni alınan hesaplar her zaman e-posta ile girilmek zorunda. Eğer skinini değiştirmişsen ve oyunda kendini Steve şeklinde görüyorsan ya Mojang'ın kendi sunucularında bir problem vardır ki bu orta-nadir görülen bir şey, ya da internet yoktur diyebiliyorum. (Sunucuda girdiğin halde Steve olduysan o tabi çok farklı bir durum)

Ayrıca skinini değiştirmek için farklı sitelerde iş görmeni tavsiye etmem. Zaten kendi sitelerinde hazır bir skin editörü var. minecraft.com/profile sitesinde bütün yapmak istediklerini bulursun. Farklı sitelere hiç gerek yok.