Minecraft işinize yarayabilecek 3 icat

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Videolarının kalitesini çok seviyorum

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İki icat daha önceden de bilinen icatlardı. Tekrar yapmana gerek yoktu (Lamba ile şu ruh kumu bilgisinden söz ediyorum). Zıplatma olayı güzelmiş onu daha önce görmemiştim bayağı iyi bir icatmış. Ancak video'da çok büyük bir sıkıntı var; çok fazla "şey" lafı kullanıyorsun. Üşenmedim saydım tam 14 defa şey dedin ki bu bence çok rahatsız edici bu yüzden sonraki videolarında bu "şey" deme takıntısını azaltabilirsen çok iyi olur.

ibo06

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İki icat daha önceden de bilinen icatlardı. Tekrar yapmana gerek yoktu (Lamba ile şu ruh kumu bilgisinden söz ediyorum). Zıplatma olayı güzelmiş onu daha önce görmemiştim bayağı iyi bir icatmış. Ancak video'da çok büyük bir sıkıntı var; çok fazla "şey" lafı kullanıyorsun. Üşenmedim saydım tam 14 defa şey dedin ki bu bence çok rahatsız edici bu yüzden sonraki videolarında bu "şey" deme takıntısını azaltabilirsen çok iyi olur.
teşekkürederim uyardığın için birdaha olmaz :)

epyks654

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Güzel bir video olmuş siz mi yaptınız?

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
asansörde biraz taktik aldım ama sorun olmaz :)
Videoyu izledim sonuna kadar asansör dışındakiler bilindik şeyler .. asansör hoş kullanılabilir özellikle survivalda masrafı fazla yüksek bir meblağ değil .. Kısacası güzel olmuş ..