Minecraft Java hatası Acill Yardım!!!

AlexsandroZ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler launcheri açıyorum,güncellemeleri yapıyorum ve bu hatayı alıyorum ''minecraft a java exception has occurred''.Java güncelleme felan herşeyi denedim.Ama yararı yok.Windowsu güncelledim.Yine olmadı.Lütfen bir çözüm bulun arkadaşlar gerçekten bu oyunu çok merak ediyorum ve çok oynamak istiyorum.Şimdiden teşekkürler.Bu arada 1.7.2 yi kuruyorum.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Elimden gelen yardımı yapacağım kardeşim umarım faydam dokunur :D

buyur:
buyur:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(ingilizce)
buyur: Kardeşim birde javayı sil pc yi yeniden başlat,java'nın en son sürümünü yükleyip kapatıp aç belki olur arkadaşımda işe yaramıştı.

AlexsandroZ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Elimden gelen yardımı yapacağım kardeşim umarım faydam dokunur :D

buyur:
buyur:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(ingilizce)
buyur: Kardeşim birde javayı sil pc yi yeniden başlat,java'nın en son sürümünü yükleyip kapatıp aç belki olur arkadaşımda işe yaramıştı.
Öncelikle kardeşim ilgilendiğin için çok teşekkürler.Verdiğin linke bakacam ama şu an teldeyim.Yarın bilgilendiririm seni.Ha bide şu java güncelleme işi hikaye her şeyi denedim olmuyor.

AlexsandroZ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ekran kartını güncelledim,o videodaki herşeyi yaptım,java son versiyon güncel,windows güncellemesi yaptım olmuyor.Artık oyunun bozuk olduğunu düşünmeye başladım.Bana 1.7.2 nin bedava online oynanabilecek linki atın indirim bi de sizinkileri deneyeyim.[DOUBLEPOST=1390999787,1390988988][/DOUBLEPOST]Arkdaşlar sorunum kısmen çözüldü.Sadece 1.5.2 ve daha eski sürümlere girebiliyorum.Ama ben 1.7.2 ye girmek istiyorum ve hala aynı java hatası.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
şu an evde değilim eve geçince size yardımcı olacak linkler bulmaya çalışacağım. Öncelikle burada o tarz linkler yasak. Bana facebook yada e-mail inizi mesaj olarak atarsanız size crack link verebilirim