Minecraft Java'dan Çıktı mı ?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Minecraft'ı javadan çıkarmak delilik olur.
Onca java kaynaklı içerik(plugin,mod,craftbukkit vs) varken tamamen baştan minecraft yazmak kesinlikle delilik.
Java + c++ destekli bir şey yapabilirler ama bayaa zor olur herhalde

Edit:
yani hem java ile kodlanmış pluginleri çalıştırabilecek ama tüm özellikler olmucak veya olucak onlara kalmış ne bileyim hemde c++ ile kodlanan pluginler olabilcek gibi...

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oyun açıkken Görev Yöneticisi'nin işlemler kısmına göz atarsanız jawaw.exe göreceksiniz bu da Minecraft'ın Java'dan çıkmadığını kanıtlıyor.
Ve de Minecraft'ın Java'dan çıkması imkansız @TheProfessional 'ın dediği gibi onca kaynak Java için yazıldı Minecraft Java'dan çıkarsa o kaynakların da tekrar Minecraft'a uygun olarak yazılması gerekecek.
Microsoft'un böyle bir delilik yapacağını sanmıyorum.
Ve de artık "Minecraft Java'dan çıkıyor" gibisinden saçma konular açmayacağınızı umut ediyorum.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Oyun açıkken Görev Yöneticisi'nin işlemler kısmına göz atarsanız jawaw.exe göreceksiniz bu da Minecraft'ın Java'dan çıkmadığını kanıtlıyor.
Ve de Minecraft'ın Java'dan çıkması imkansız @TheProfessional 'ın dediği gibi onca kaynak Java için yazıldı Minecraft Java'dan çıkarsa o kaynakların da tekrar Minecraft'a uygun olarak yazılması gerekecek.
Microsoft'un böyle bir delilik yapacağını sanmıyorum.
Ve de artık "Minecraft Java'dan çıkıyor" gibisinden saçma konular açmayacağınızı umut ediyorum.
Onun yerine java c++ geçebilir hm hmm....

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Onun yerine java c++ geçebilir hm hmm....
Öyle bi' dil olduğunu hiç duymadım. Fakat Java ile C++ birleşse bile tekrar tüm kaynakların yeniden kodlanması gerekecek.[DOUBLEPOST=1422998782,1422998745][/DOUBLEPOST]Bakın zaten kafam dağıınk Overthinker moduna girip çok pis bi' açıklama yapmak istemiyorum. Saçma saçma konuşmayın.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Değiştirseler bile C++ oyun dili olarak, Lua ise eklenti ve script yazımında falan kullanılır fakat değiştireceklerini hiç zannetmiyorum, özellikle eklentiler muhtemelen aynı uzantıda çalışmaya devam edecek.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O arkadaşların neyin kafasını yaşamış bilmem ama yeni launcher ile java altyapısından çıkmamakla beraber eski versiyon java ile daha uyumlu ve daha hızlı hale getirmişler.

Last8820

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
E madem Sadece Launcher Javadan çıktı ozaman benim javam silinmiş vaziyette ama minecraft açılıyor :)