HayatMucadelesi
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Minecraft Jeff The Killer Filmi Çektik
Neden ?Ya şöyle şeyleri gece gece koymayın![]()
Karanlıkta ve arkamda vitrin aynası bulunurken bilgisayara giriyorum, jeff konusuna giriyorum ve bir bakıyorum ki gözümün önünde korkunç bir yüz varNeden ?
resimden korkmuşsan müzikden çok korkarsın bence.Karanlıkta ve arkamda vitrin aynası bulunurken bilgisayara giriyorum, jeff konusuna giriyorum ve bir bakıyorum ki gözümün önünde korkunç bir yüz varBir de dışarıdan garip sesler geliyor ve ürküp koşarak yatağıma atlıyorum, uyanan babamdan iki çift tokat yiyorum. Ondan
*Hepsi az önce yaşanmıştır*
Ruhi çenet in attığı videoyu gece izleme = *******a teşebbüs...Karanlıkta ve arkamda vitrin aynası bulunurken bilgisayara giriyorum, jeff konusuna giriyorum ve bir bakıyorum ki gözümün önünde korkunç bir yüz varBir de dışarıdan garip sesler geliyor ve ürküp koşarak yatağıma atlıyorum, uyanan babamdan iki çift tokat yiyorum. Ondan
It's all over , calm down..Give me a hug my friend.Karanlıkta ve arkamda vitrin aynası bulunurken bilgisayara giriyorum, jeff konusuna giriyorum ve bir bakıyorum ki gözümün önünde korkunç bir yüz varBir de dışarıdan garip sesler geliyor ve ürküp koşarak yatağıma atlıyorum, uyanan babamdan iki çift tokat yiyorum. Ondan
O yüzden bunu bir kenara koyup öğlen sıcağında izleyeceğim, arkadaşlarımla. Lanet olsun korkaklık :Iresimden korkmuşsan müzikden çok korkarsın bence.
*Tries to give a hug*It's all over , calm down..Give me a hug my friend.
(İngilizceyi katlettiğini farkedip mesajını sildi)*Tries to give a hug*
Freddy stabs both me and you from back*
It's all over , calm down..Give me a hug my friend.
*Konunun değişik yerlere kaydığını farkedip yavaşça terketti*(İngilizceyi katlettiğini farkedip mesajını sildi)
Derken ?Flash TV Oyunculuğu