Minecraft Jetpack

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum başlığı ilk gördüğünüzde sethbling bunu yaptı diye düşündünüz. İnanın veya inanmayın ben bunu yaparken sethbling'in yaptığından tamamen habersizdim. İnanmasanız bile (ki yarınız inanmaz) videomu izleyince benim yaptığımla, sethbling yaptığının aslında tamamen farklı olduğunu ve benimkinin şimdiye kadarki en iyi jetpack olduğunu(sonsuz yönde, chatte kirlilik yaratmadan, w a s d tuşlarıyla uçmasıyla) göreceksiniz. Sethbling dışındaki jetpackleri değerlendirmiyorum bile yukarıya hızlıca ışınlayan cihazdan öte bir şey değiller.
Evet arkadaşlar bu açıklamayı yapmak zorundaydım çünkü kimsenin çıkıpta 8.5 saat uğraştığım 100 abone özel icadıma çalıntı demesini kaldıramam. İyi seyirler...

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
CubeSword senin kanalın ise çok başarılı videolar çekiyorsun bence devam et icatlara :)

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
CubeSword senin kanalın ise çok başarılı videolar çekiyorsun bence devam et icatlara :)
Saol .Evet CubeSword benim kanalım. Şu isim değiştirme yasağı yüzünden isim böyle kaldı. İsim değiştirmeye 11 gün var sonra isim değiştirecem ve kanal ambleminde forum avatarı yapacam. Ayrıca yapmam için redstone fikri varmı aklında :)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Saol .Evet CubeSword benim kanalım. Şu isim değiştirme yasağı yüzünden isim böyle kaldı. İsim değiştirmeye 11 gün var sonra isim değiştirecem ve kanal ambleminde forum avatarı yapacam. Ayrıca yapmam için redstone fikri varmı aklında :)
Bayaa komut biliyordum , sonra tekrar 1.6.4'e geçtiğim için çoğu komudu unuttum. Ama 1.8 ile gelen komutlar ile yeni şeyler yapabiliriz...

Hmm.. Bir düşüneyim. (Yapılmamış bir şey bulduktan sonra bu mesajı düzenleyeceğim)

Buldum galiba: 1.8 ile gelen çerçeve enerjisini kullanıp bir sistem yapabiliriz ?

Son düzenleme:

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Cok basarili bir calisma. Devamini bekleriz

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi