Minecraft Join Server Hatası

RedBull_07

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben Minecraft 1.5.2 sürümünü kullanıyorum.Sorun ise multiplayer oynayamam.Oyunu baştan silip yüklemdim yine çözemedim sorunu.Join Server daha sonra IP'yi giriyorum enterlıyorum ve oyun hata vermeden kapanıyor.Çözümlerinizi bekliyorum.Teşekkür edenlere şimdide teşekkürler :D

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim arkadaşımdada hata veriyor.Format atarsanız büyük bir ihtimal düzelir.XP mi kullanıyorsunuz ?

ThreeDaysGrace

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Format atmaya niyetim yok. XP kullanmıyorum 7 kullanıyorum. Sizce kayıt defterinden olabilir mi?

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim arkadaşımda win 7 kullanıyor büyük bir ihtimal o yüzden fakat sürümünüz ne ? Ben ve kardeşim Win 7 Ultimate kullanıyoruz.Bilgisayarının markası Toshibamı ?

lolkraltrol

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim arkadaşımda win 7 kullanıyor büyük bir ihtimal o yüzden fakat sürümünüz ne ? Ben ve kardeşim Win 7 Ultimate kullanıyoruz.Bilgisayarının markası Toshibamı ?
mehmet adama ananın adını da sorsaydın bendede o hata oluyordu ama benim pc xp casper format atınca geçti büyük ihtimal dosya silinmiştir

ThreeDaysGrace

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Windows 7 Professional. Bu arada ben programmer olduğum için birçok şey yükledim belki bazı dosyalara hasar vermiştir. Siz yeterki hatayı bulun.