MİNECRAFT KABUSU

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
afedersiniz ama adam roman yazari degil

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyi de mukemmel bir eser beklemiyoruz zaten ama ben dahil bu forumda pek cok hikaye yazmis kisi var ki ben onu yazdigimda 12-13 yaslarimdaydim bu arkadas ise 14 15 hikayesi bin kat iyi olabilir temeli saglam cunku

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelismek isteyen biri en agir elestirilere acik olmalidir. Beğenmediğin halde Aa super dersen o kisi gelisemez yolunu tikarsin

efruzyldr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama o an ilhamini tam kullanmamis olabilir

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
ama o an ilhamini tam kullanmamis olabilir

Hikaye guzel zaten de ya soylemek istemesem de

"Ali adinda biri varmis. Ormana gitmiş orman cok agaclikti piknik yapmaya başladi yemek yiyordu"

Şeklinde bir anlatım okumayı zorlaştırır. Hikaye türünde yazılan bir metin ilk olarak anlatımını belirlemeli öncelikle. Ilahi anlatıcının bakış açısı ile yazmak istiyoruz diyelim

"Ali adında biri bir gün büyük bir ormana gitti. Orman kocaman ağaçlar ile doluydu. İçinden "piknik için mükemmel bir yer!" diye geçiren Ali, derhal sofrayı kurdu ve yemek yemeye başladı..."

Bu şekildeki bir anlatım hem akıcı hem de dil bilgisine daha uygun olacaktır. Elbette ki zamznlar ve anlatım türü arasında geçiş yapılabilir. Ancak bu cümleler değil paragraflar aradında olmalıdır.

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shenkenator

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar tamam yeter bu tartışma. Ben Bölüm 5'i yazacağım. Beğenmeyenler de bakmasınlar ve yaptığım hataları yazmasınlar. Sizlerden sadece iyi ve beğenilmiş yorum istiyorum. :)

Son düzenleme:

efruzyldr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
en kisa zamanda da bolumun gelmesini istiyorum

Shenkenator

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
MİNECRAFT KABUSU // BÖLÜM 5 //
En son Shenkenator hastaneye kaldırılmıştı ve 2, 3 hafta orada kalmıştı. Max ise Shenkenator'a hediye vermiştir. Bakalım bundan sonrası ne olacak? Bir şey değişecek mi?
Shenkenator "Teşekkür ederim bilgisayar için. Belki de uzun süre oyun oynamamalıyım." dedi. Max "Öyle deme ya. Eğleniriz birlikte." dedi. Shenkenator Max'in söylediği hediyeyi kabul edip direk bilgisayarı açar. Açtığı anda "Bu bilgisayar virüslü?" dedi Shenkenator. Max çok şaşırdı. Entity 303 gene ele geçirdiğinden korkuyordu. Max "Ya entity çaldıysa gene?" diye fısıldar. Shenkenator direk antivirüs'ü takar ve düzelir. "Bak. Eğer gene virüslü çıkarsa sen sorumlusun ona göre." dedi Shenkenator. Hemen Minecraft'ı açarlar.. Açtıkları anda "Aa!! Bunlar kaybettiğim dosyalar?" dedi Shenkenator. "Nasıl yani? Haritaların felan kayıp mıydı?"
"Evet kayıptı Max." dedi Shenkenator.
O sıra Entity ve düşman virüsleri bir zararlı virüs modu icat ederler. Bu mod sayesinde bütün her şeyi çalıp, yok edebilecekler. Shenkenator bir tane haritaya girdiğinde direk karşısına Herobrine çıkar. Herobrine direk creepera dönüşür ve patlar. Shenkenator oyundan direk çıkar. Entity bu sefer virüs kardeşlerini çağırır. İlk hedefleri antivirüs'ü silmekti. "Max bu bilgisayar gene çökecek napacağız!!" diye bağırır Shenkenator. "Alex'i çağırayım en iyisi. Virüslerden kurtarmamıza yardım eder." dedi Max. Shenkenator Max'in dediğini kabul etti. Alex sonunda gelebildi. "Arkadaşım yardım et!! Şu entity denen pislik bilgisayarı bozuyor!!" dedi Max. "Dur bir dakika. Entity mi dediniz?" diye konuştu Alex. İkisi'de Evet derler. Alex "Entity virüsünü kaldırmak imkansız!!. Onu bir tek Ahmet Pro yardım edebilir." Shenkenator "Ahmet Pro mu? O kim!!" diye bağırdı. Alex onun kim olduğunu söylemedi. Entity virüsleri bilgisayarı çalmak üzereydi ve bilgisayarda bir chat yazısı çıkar. "Bunu gördün mü Yunus. Virüsler chatten konuşuyor şimdi" dedi Max. Shenkenator bile gördü.
O Chatte şöyle bir yazı çıktı ve kendiliğinden kapandı. "Merhaba dostlarım. Zamanınız çok az. 1 Saat içerisinde bilgisayarınız kapanacak ve kitlenecek. Sadece senin bilgisayarda değil!! Bütün bilgisayarları yapmış olacağız. Böylece kimse bilgisayar bakamayacak. Muhahahaa!!" Artık vakit dolmak üzereydi. Ne yapacaklarını bilmiyorlardı. Ahmet Pro'ya gitmek zorundaydılar. Fakat orası çok uzak. "Ben Ahmet'e en iyisi mesaj atayım. Adresi de söylerim." dedi Alex. "Çok saol Alex. Seninle tanıştığıma memnun oldum." der Shenkenator. Umarım Alex bu işi başarır ve virüsleri yok etmelerine yardımcı olur.
Alex Shenkenator'a yardım etmek zorundaydı. Eğer bu işi başaramazsa Shenkenator mahvolur ve dünya biterdi. Alex hayla Max'in durumunu öğrenemedi. Bakalım öğrenebilecek mi? Entity bilgisayarları ele geçirebilecek mi? Ahmet Pro bakalım onların yanlarına gelebilecek mi? Sonraki bölüm daha iyi olacağını düşünüyorum.

MİNECRAFT KABUSU // BÖLÜM 6 // --) GELECEK
Eğer Bölüm 6'nın Gelmesini İstiyorsanız Devam demeniz yeterlidir.

!! Duyuru !! MİNECRAFT KABUSU Hikayesi +10'uncu bölümlerde biraz daha heyecanlı olma ihtimali olacaktır.!! 10'uncu bölümden sonrası final olabilir. Eğer MİNECRAFT KABUSU devam edilsin istiyorsanız Devamm demeniz yeterlidir.