Minecraft Kanal Eleman Aranıyor !! [400 ABONE]

ayberks33

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR.BAŞLIKTA BELİRTTİĞİM GİBİ KANALIMA YENİ BİR KİŞİ ALMAK İSTİYORUM :)
NEDENİNİ SORACAK OLURSANIZ 7/24 ONLİNEYİM AMA VİDEO CEKECEK BİRİNİ BULAMIYORUM BU YÜZDEN EPEY ONLİNE OLACAK MİKROFONUNDA VS. SORUN OLMİCAK BİRİNİ ARIYORUM.YAŞI BİRAZ BÜYÜK OLURSA SEVİNİRİM.GELMEK İSTİYENLER AŞŞAGIDA BELİRTECEGİM GİBİ YAZSINLAR ONA GÖRE ALIM YAPCAM.

AD: [Bilmiyorsan öl artık örnek vermiyom]
PREMİUM VARMI :[Varmı yokmu onu yaz bro]
Günde kaç saat onlinesin:[saat kactan kaca kadar toplam kaç saat onlinesin onu yazcan]

NEYSE ARKADAŞLAR GELMEK İSTİYENLER YUKARDAKİ FORMU DOLDURSUN :) BU ARADA KANAL :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eleman Arıyorsan Kimse Babasının Hayrına Video Çekmez Senin Kanalına Ortak Edicekmisin Google Hesabını Vericekmisin ? Google Hesabını Vericeksinki Oda Video Yükliyebilsin ki Sen Bu Şartlara Uymuyosan Kendine Amele Arıyosun Demektir Hiç Kusura Bakma Öyle Emek Vermeden Olmaz O İşler[DOUBLEPOST=1407232069,1407232026][/DOUBLEPOST]Ayrıca Video Başına Paypaldan Ödeme Yapıcakmısın ? Eleman Dediğin Parayla Çalışır
Ya benim bildiğim video kanalları arkadaşlarıyla eğlenceli videolar çeker yükler. Bunlar arkadaş dileniyor forumdan video çekmek için. Acıyorum artık.

sadolaswegas

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ozaman Arkadaş Arıyorum Demeye Utanıyoda Eleman Arıyorum Diyor :olgun:
ayberkin arkadaşa fln ihtiyacı yok.zaten yeterince arkadaşı var.Açıkça yazdı ELEMAN arıyorum diye .elemanlık yapılmayacaksa boşuna yorum da yapmayın gençler.Ayberk bu arada beraber çekeriz bro artık yükleme sıkıntısı yok bende.

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
ayberkin arkadaşa fln ihtiyacı yok.zaten yeterince arkadaşı var.Açıkça yazdı ELEMAN arıyorum diye .elemanlık yapılmayacaksa boşuna yorum da yapmayın gençler.Ayberk bu arada beraber çekeriz bro artık yükleme sıkıntısı yok bende.
Katılıyorum adamın arkadaşı var zaten . Lan nerenizden anlıyosunuz anlamıyorum ki.