Ben kandırmak istemiyorum.ses inceltici bi proğramla video çekenler vardı önerim odur
Ben kandırmak istemiyorum.Voxal Voice Changer
Ben kandırmak istemiyorum.EnesMT diye her yere yazdım herkes biliyor artık, ben bu adı kullanmak istiyorum.Zaten herkesin bildiği kanala videoları yükleyeceğim onlar için kanal değiştiremem.Ben mi yanlış anladım yoksa okuldakilerin kanalın sana ait olduğunu anlamasınlar mı istiyorsun? ve sanırım program önerisi istemişsin, adobe audition var
kandırmak değil biraz ince çıkartıyor sadece.Ben kandırmak istemiyorum.
Aslında 500 aboneye gelen fln görüyorum, speed coding diye adam kodlamasını hızlandırıyor, müzik koyuyor fln.Sesiz video tutması zor, ama imkansız değil yaptığın kodlama ve ya oynadığın oyunda iyi ve ilgi çekici olmalısin.
Youtube programı kurabilisin, düzenli şekilde videolarını at 1,2 ay ilgi görmese bile 3 ay izlenmeye başlıycaksın.
Başka kanallar ile tartışma ve sair polemiğe girmemen iyi olur.
İnce çıkartması daha kötü değil mi ?kandırmak değil biraz ince çıkartıyor sadece.
Gerekli programlar var, edit konusunda ihtiyacıma yarıyacak kadar biliyorum , photoshop öğrenmeliyim şu an aşamasındasın.Arka plana müzik koyabilirsin. Eğitim videolarında metin belgesine yazmamaya özen göster. Edit programıyla videona yazılar ekleyebilirsin.
videoyu hızlandırman yeterlidirAslında 500 aboneye gelen fln görüyorum, speed coding diye adam kodlamasını hızlandırıyor, müzik koyuyor fln.
İnce çıkartması daha kötü değil mi ?
Gerekli programlar var, edit konusunda ihtiyacıma yarıyacak kadar biliyorum , photoshop öğrenmeliyim şu an aşamasındasın.