Minecraft Kapanıp Duruyorr !!

alikcmn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya arkadaşlar ben 22 tane felan mod yükeldim mc'ye sonra açıyorum oyunu 10 dk sonra kapanıyor. launcher kısmına geliyor ve böyle bir hata alıyorum

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
modlar çakışiyor olabilir modların sitesindeki bilgileri (ingilizcen varsa) okumanı öneririm çünkü bu 1.6'lı versiyonlarda modlar çok hassaslaştı

alikcmn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sonradan bir 2 mod yükedlikten sonra olmaya başladı bi silmeyi deneyim bakalım

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hem Modlardan Hemde F11'e Bastığından Olabilir Ben Ona Basıp FullScreen Yapıcam Derken Oyun Atıyo Bende Direk Olarak Butonlardan Ekranı Büyütüyorum Ama Alttan Skype Falan Görünmesini İstemiyorum Amacın Oyunu FullScreen Yapmaksa Bence Butonlardan Yap Diğer Türlü Oyun Atıyor İnşallah Yardımcı Olabilmişimdir İyi Günler :)

alikcmn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hem Modlardan Hemde F11'e Bastığından Olabilir Ben Ona Basıp FullScreen Yapıcam Derken Oyun Atıyo Bende Direk Olarak Butonlardan Ekranı Büyütüyorum Ama Alttan Skype Falan Görünmesini İstemiyorum Amacın Oyunu FullScreen Yapmaksa Bence Butonlardan Yap Diğer Türlü Oyun Atıyor İnşallah Yardımcı Olabilmişimdir İyi Günler :)
yok zaten fullscreen oynamıyorum[DOUBLEPOST=1384259431,1384259399][/DOUBLEPOST]
Natives libi sorun veriyor galiba ayrıca bilgisayarın çooook eski !
evet bilgisayarım çook eski :D ve natives libi ne ?

Nikeman16

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben açıkçası o kadar mod yüklemiyorum bi treecapitator birde simple ores süper modlar başka modlara girmiyorum :/

Angora_06

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0