yok zaten fullscreen oynamıyorum[DOUBLEPOST=1384259431,1384259399][/DOUBLEPOST]Hem Modlardan Hemde F11'e Bastığından Olabilir Ben Ona Basıp FullScreen Yapıcam Derken Oyun Atıyo Bende Direk Olarak Butonlardan Ekranı Büyütüyorum Ama Alttan Skype Falan Görünmesini İstemiyorum Amacın Oyunu FullScreen Yapmaksa Bence Butonlardan Yap Diğer Türlü Oyun Atıyor İnşallah Yardımcı Olabilmişimdir İyi Günler![]()
evet bilgisayarım çook eskiNatives libi sorun veriyor galiba ayrıca bilgisayarın çooook eski !
aynen hep en güzel modları yükleyemiyorum çakışıyor örneğin: Ether,Hats,Eather,Exp Chest,Galacticraft, gibimodlar çakışiyor olabilir modların sitesindeki bilgileri (ingilizcen varsa) okumanı öneririm çünkü bu 1.6'lı versiyonlarda modlar çok hassaslaştı
XXSpider_YasinXX Bu Mesajı Beğenirmisin Beğenirsen Harika bir şey Olacak Ya 1 Beğeni Lazımaynen hep en güzel modları yükleyemiyorum çakışıyor örneğin: Ether,Hats,Eather,Exp Chest,Galacticraft, gibi![]()
oto birleştiriyo şimdi post kas beğeniyim bitsinBilgisayarda Ekran Kartında Yada MC Konfigürasyonunda Sorun Olabilir[DOUBLEPOST=1384268661,1384262237][/DOUBLEPOST]
XXSpider_YasinXX Bu Mesajı Beğenirmisin Beğenirsen Harika bir şey Olacak Ya 1 Beğeni Lazım![]()
Teşekkürler Ayrıca Sarı Bücür Skinini Nerde Bulabilirim Hesabıma Ekleyeceğim[DOUBLEPOST=1384268883,1384268819][/DOUBLEPOST]oto birleştiriyo şimdi post kas beğeniyim bitsin
Evet Nerden Bulacam Sarı BücürüTeşekkürler Ayrıca Sarı Bücür Skinini Nerde Bulabilirim Hesabıma Ekleyeceğim
sana link vericem ama önce sana hesabının mailini ve şifresini sorabilirmiyim çünkü premium yok ve sarı bücürü kullanamıyorumTeşekkürler Ayrıca Sarı Bücür Skinini Nerde Bulabilirim Hesabıma Ekleyeceğim