Minecraft kar sorunu

Minecraft7668

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Minecraftta creative oynadığım bölgeye kar yağdı. Karı kapattım ama her yer kar oldu. Teker teker kaldırmak çok zor. Kendisi kalkar mı ? Nasıl kaldırabilirim?

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
En Kolay Yol 1.6.2 Sürümü İçin Sİngle Player command Bul Yükle Gir Oyuna Sonra /removenear snow 200 yaz 200 birimdeki tüm karlar otomatik silinecektir...

Minecraft7668

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
En Kolay Yol 1.6.2 Sürümü İçin Sİngle Player command Bul Yükle Gir Oyuna Sonra /removenear snow 200 yaz 200 birimdeki tüm karlar otomatik silinecektir...
Nerden bulacağım

Suyla da yapabilirsin

Sent from my iPad using
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Teşekkürler

Şey kendisi eriyor diye biliyorum ama lav dök düzelir(blok olan)

/give isim 9
Teşekkürler

grkmkprl

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nerden bulacağım

Teşekkürler

Teşekkürler
Minecraft 1.6.2 Single Player Command Yaz Sitlerin birinden İndir Kurulumuda Basit %appdata% giricen versiona Tıklıycan Eğer single player command json ve jar'dan oluşuyorsa version klasörüne yeni bir klasör aç minecarft-1.6.2spc diye oraya at onları json dosyasını not defteri ile açıp en baştakı yazıyı değiştiricen olucak böylede tam anlatamıyorumki

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
burdan indir modu sonra %appdata% gir .minecraft gir version klasörünü aç ondan sonra 1.6.2nin klasörünü bul içindekileri kopyala geri gel version klasörüne yeni bi klasör aç orda ismini minecraft-1.6.2spc yap ondan sonra içine at kopyaladıklarını sonra attıklarının biri .jar olarak olucak onu rar ile aç indirdiğin verdiğim linkteki rarın içindeki dosyalarıda o jar'ın içine at attıktan sonra .json diye bir dosya olucak senin minecraft-1.6.2spc olarak açtığın klasörde onu not defteri olarak aç ilk satırda ""(1.6.2)"" gibisinden onun ismini minecraft-1.6.2spc olarak değiştir kaydet kapa sonra oyuna gir play demeden önce edit profileden ordaki sürümü değiştirmeye gel minecraft-1.6.2spc senin yaptığın yer orda çıkmış olucak onu seç oyuna gir sonra benim verdiğim kodu yap işte karışık oldu ama böyle :D