Minecraft Karakter Render Dükkanı

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Herkese merhabalar arkadaşlar, ben Ardart! Bugün render dükkanı ile karşınızdayım! Evet, render dükkanı. Eğer bu nedir diye soruyorsanız, çok kolay! Siz minecraft kostümünüzü (skininizi) veya adınızı, ve onun hangi pozisyonda duracağını söyleyeceksiniz, bende size karakter renderini yapıp size vereceğim.

Örnek bir mesaj:
Skin: Ardart
Pozisyon: Elinde kılıç tutsun ve gülümsesin (Bir fotoğraf atıp, buna benzer bir şey yap da diyebilirsiniz, size kalmış!)
Herkese iyi forumlar, iyi günler!
*****************************************************************************************************************
NOT: Bu renderları hangi programla yapıyorum derseniz, Blender 3D adlı bir yazılım. Ayrıca herkesin sadece 1 render hakkı var.

• Beğen
Reactions: DIO

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Biraz farkli daha ilginç bişi istiyorum Darksiders 2 deki Death adli karakteri yaparmisin ayni oyundaki gibide kiliclarini tutsun

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Assasins creedin başrolündeki adamı yap -__-

Son düzenleme:

EpicArt

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nick: TheRaZerPL
Pozisyon: Elinde kılıç olsun diğer eliyle kaslarını göstersin,yanındada kızlar olsun :D ßide gülümsesin :D

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Kullanıcı ismim Helter, tnt üzerinde amuda kalkarken ayaklarıyla balta tutsun, arkaplanda uzay olsun, lütfen ^^

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Panosnam abone Olurmusun yazsin

Abone Olurmusunuz

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi