- En iyi cevaplar
- 0
Hadi yaw. ... öyle çözüm mü olur prospered onu yeni yetme forum üyesi iken yaptı pls.Çözüm burda araştır biraz
Hadi yaw. ... öyle çözüm mü olur prospered onu yeni yetme forum üyesi iken yaptı pls.Çözüm burda araştır biraz
Sistemini söylermisin merak ettim 2500 fps nedirBende niye kasmıyor ve 2500 e kadar fps verebiliyor. (Tabisi en düşük ayar değildir. Optifine yüklü değildir.(en yüksek ayar ve 10 render distance) Multiplayerde Mob arenada alınmıştır. Sürüm 1.7.9 dur. )
Işlemci i7 4770KSistemini söylermisin merak ettim 2500 fps nedir![]()
Aman tanrım didimIşlemci i7 4770K
Ekran kartı asus directcu ii gtx780ti oc
Kasa cm haf 912
Ses kartı : Sound Blaster z
Anakart : asus z87-a (emin değilim yanlış olabilir)
Ram 2 x8 gb 2400 Mhz markayı unuttum
PSU 750 watt
Ekran hp 22xi
Kulaklık logitech G230
Klavye Microsoft curved 3000 ( gibi bir şey)
Hoperlör modelini hatırlamıyorum ama op bir şey![]()
Üşengecim ben ya..Aman tanrım didimBöyle sistemin var youtube kanalın vardır heralde ?
Hesap yanlış.Ben işlemci olarak AMD Phenom 3.4 GHz 4 çekirdek kullanıyorum. 13.2 GHz işlemcim var yani. Minecraft hala kasıyor. Sorun sende değil tek
D
Bende öyle pc olsa varya .sÜşengecim ben ya..
Artık pek bakmıyorum zaten pc'ye
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Birtek bilgisayar ile olmuyor internet de lazımBende öyle pc olsa varya .s
Sıvı azot falan mı döktün de 13.2 Ghz işlemcin varBen işlemci olarak AMD Phenom 3.4 GHz 4 çekirdek kullanıyorum. 13.2 GHz işlemcim var yani. Minecraft hala kasıyor. Sorun sende değil tek
D
Kaç çekirdek olduğuna bağlıdır. 4 çekirdekse 440 . 4 yaparsan bulursun. Ama sadece işlemcinin hızı 13.2 Ghz yani klasöre tıkladığında anında girmesi, 50 oyun açarsa %75 felan olması gibiHesap yanlış.
Bende şu an 4.4 Ghz 8350 kullanıyorum ne yani benim CPU'da 35.2 Ghz'mi ?![]()
Sen nereden alıyorsun bu haberleri böyle ya.Kaç çekirdek olduğuna bağlıdır. 4 çekirdekse 440 . 4 yaparsan bulursun. Ama sadece işlemcinin hızı 13.2 Ghz yani klasöre tıkladığında anında girmesi, 50 oyun açarsa %75 felan olması gibiçekirdeğe bağlı. Zaten şimdi çekirdeksiz işlemciler çıkmış 10 GHz den aşşağı yok
Tabi sunucu makinaları için.
Öyle olsaydı i7 [email protected] Ghz ile i7 [email protected] Ghz aynı performansı verirdi.Kaç çekirdek olduğuna bağlıdır. 4 çekirdekse 440 . 4 yaparsan bulursun. Ama sadece işlemcinin hızı 13.2 Ghz yani klasöre tıkladığında anında girmesi, 50 oyun açarsa %75 felan olması gibiçekirdeğe bağlı. Zaten şimdi çekirdeksiz işlemciler çıkmış 10 GHz den aşşağı yok
Tabi sunucu makinaları için.