Minecraft Kasıyor --- [NoteBook]

NuclearMedusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu Nasıl konu oldu la herkes herkesi yanlış anlıyor [emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Öyle bi sistem ki. Kasması normal. Atom hatta 2008 lerdemi ne çıkmıştı sanırsam (1.66 Max değer olabilir). RAM ver diyicem zaten vermiştir yeterince oyun kendine. Arkada işlemlerde var. Yani çok bi yolu yok açıkça

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşlemci yetersiz bir de ekran kartı da onboard. O bilgisayarda mümkün değil. Ama optifine kullanıp ayarları düşürür ve düşük çözünürlüklü bir texture pack kullanırsan fps artışı yakalayabilirsin. OC tavsiye etmem sonuçta laptop zaten yeterince ısınır bir de sen zorlama. Şöyle söyleyim, OptiFine + Ayarlar kısık + 5 chunk kullanıyorum, 1.8'de ancak 60-90fps alabiliyorum. Şu sistemle bu kadar alabiliyorum sen kendininkini düşün:
2GB RAM
Intel Core 2 Duo 2GHz Çift Çekirdek
ATi Mobility Radeon HD 2400 1GB (256MB Dahili 1GB'a geri kalanını normal RAM'den alıyor.)
Ki benim de laptop.
Beleşe yapabileceklerin:
  • Optifine kullanmak
  • Ayarları en kısıkta tutmak
  • Bilgisayara Sanal Ram vermek (ne de olsa ekran kartın da normal RAM'den kullanıyor) [Ki işe yarıyor ben kullanıyorum]
  • Soğutucu altlık kullanmak
  • Arkaplanda hiçbir şey açık tutmamak.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
git msi z97 gaming7 i5 4690k 64gb ram bide msi ın 750tl lik bir ekran kartı var onu al varya kasma denen şey kalmaz
sorun çözüldü

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamım sistemin baya eski bir de minecraft notebook larda düzgün çalışmamaya ısrarlı. Yapabileceğin pek bir şey yok ama, optifine yükle ayarları en aza çek ve görev yöneticinden Java'ya sağ tıklayıp önceliği yüksek yap. Bunun dışında kesin bir çözüm istiyorsan oyunun çözünürlüğünü 640x480 yap ama görüntü çok berbat olacaktır. Görüntüyü düzeltmek için de minecraft'ın pencerisini küçült yani alt + tab yap.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok bir etki yaratmaz (max 10 fps) ama masaüstü resmini tek bir renk yapıp masaüstündeki kısayolları vs gibi şeyleri başlat menüsünde toplamayı ve görünüş ayarlarını 98 görünümüne getirmeyi deneyebilirsin.

TheDewiLSTaR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok en azından cs fln açsın ghz 1.66 olması gerekırken neden 1.33 onu anlayamadım bır ayarı varmı oc ile minecraft açar ama tehlikeli yanabilir
1.33 normal hız eger cd yazarken veya video render yaparsan işlemci zorlanacagı için bütçegi max 1.66 çıkaracagını söylüyor.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.33 normal hız eger cd yazarken veya video render yaparsan işlemci zorlanacagı için bütçegi max 1.66 çıkaracagını söylüyor.
O dediğin turbo teknolojisi tam olarak bu şekilde çalışmıyor. Her ağır yükte devreye girerse overclock'dan farkı kalmaz. Şöyle diyim:
Diyelim 3GHz'lik çift çekirdekli bir işlemciniz var. Turbosu da 3.6GHz . Bu zorlandığı her an 3.6GHz'e çıkmaz. Eğer o zorlayan uygulama birden fazla çekirdeği kullanabiliyorsa Turbo devreye girmez. Ancak eğer Minecraft gibi tek çekirdeği kullanan bir uygulamaysa, zaten diğer çekirdekler kullanılmadığından onlar çok ısınmaz. Bu durumda zorlanan çekirdeğin GHz'ini arttırarak küçük bir overclock yapmış olur, ama Turbo etkinken diğer çekirdekler tam gücünde kullanılamaz.
Overclock ile Turbo çok farklı şeyler.