Minecraft Kasıyor !

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Notch'a küfür edemezsin bu sorun seninle alakalı.Eğer kodla alakalı olsaydı herkeste kasardı.

CrawLer44

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sistemi görüyorsun. Java yüklü en gerçekci oyunu açan PC (Bilgisayar) Bunu neden açmasın ??

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim özelliklerim senden kötü ancak bende kasma denen bir şey yok.Bunun için Notch'a küfür edemezsin!

CrawLer44

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Fazla konuşma istersen flood yapıyoruz şu an. Ve sanane ? Notch'un akrabasımısın[DOUBLEPOST=1389111116,1389110981][/DOUBLEPOST]Ben bu siteye yardım amaçlı girdim fakat nafile.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Bende
Intel 2 Quad Q6600 2.40 ghz 4 çekirdek 2gb ram
ATI Readon HD 5570 1gb ekran kartı
32 bit windows xp işletim sistemli bilgisayar var ama kasmıyor?
Yani benim bilgisayar senin bilgisayardan kat kat düşük fakat kasma sorunu almıyorum.
O bilgisayara göre değişir sorun donanımsaldır. Minecraft yapımcılarının suçu yok durduk yere sövemezsin.

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Legend bırak kardeşim flood diyor.Notch'un akrabası olsam şu anda seni yaşatmazdım haberin olsun.

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden gerilim çıkartmak için can atıyor gibi davranıyorsunuz sürekli arkadaşlar. Marifet mi bu. Moda mı. Sözlü Kavgaya yer arıyor forumda çoğunuz. Etmeyin eylemeyin yav. Olgunlaşın artık

GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

CrawLer44

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hahaha. Bu iş klavyeyle olmuyor haberin olsun.[DOUBLEPOST=1389111814,1389111638][/DOUBLEPOST]
Neden gerilim çıkartmak için can atıyor gibi davranıyorsunuz sürekli arkadaşlar. Marifet mi bu. Moda mı. Sözlü Kavgaya yer arıyor forumda çoğunuz. Etmeyin eylemeyin yav. Olgunlaşın artık

Gayet doğru söylüyorsun sana hak veriyorum.

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Biz yaparızda arkadaş Notch'a küfür etmemesi lazım.Çünkü sorun ondan kaynaklanıyor.