Agunzagunmagun
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar öncelikle merhaba, forumda bu konudan 1000'den fazla bulunsa da hiç biri benim oyunumun kasmasını engelleyemedi. Ayarları en düşüğe getirince bile 25-30 FPS zor görüyorum. Sistemimi aşağıya yazıcam. Bilgisayarımda Intel HD 3000 ve AMD HD 6470M ekran kartları var. Sorunun AMD'nin ekran kartını kullanamam olduğunu düşünüyorum. Bilgisayar az ekran kartı gücü isteyen uygulamalarda otomatik olarak kötü olan karta (HD 3000) geçiyor. Galiba Minecraft'i de OpenGL bir oyun olduğu için Intelle çalıştırıyor. Değiştirilebilir grafiklerden java'ya ve minecrafta AMD'yi ayarlasamda sanırım Intel'i kullanıyor. Yardım ederseniz çok mutlu olurum. (Optifine yükle demeyin lütfen birçok arkadaşımda optifine yok, sistemi benimkinin yarısı ama hiç kasmıyor.)
Sistem
Ram: 8,00 GB
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-2430M CPU @ 2.40GHz
Anakartımı bilmiyorum bir işinizede yaramaz herhalde
Ekran kart(ları): Intel Graphics HD 3000 - AMD Radeon HD6470M
Laptopum: HP Pavilion g6-1216st Linki de şu:
Bilgisayar normalde 4GB Ramdi belki 8GB yaparsam oyun kasmaz diye 100TL bayıldım hiçbir işe de yaramadı
Dediğim gibi lütfen yardımcı olun.[DOUBLEPOST=1394105948,1394105301][/DOUBLEPOST]Şunlarıda yazmayı unutmuşum kusura bakmayın uplamış gibi oldum:
Javam güncel ve sürmüme uygun (64 bit)
Oyunum orjinal.
Şimdiden yardımlarınız için teşşekkürler[DOUBLEPOST=1394106300][/DOUBLEPOST]Bak yine yazmayı unuttum neyse zaten uplamıyomuş birleşiyomuş
Oyuna RAM verdim hemde 6GB
Abimin bilgisayarında hiçbir problem çıkmıyor İşlemcisi bile i3 ama Render distance Far'da 40FPS alıyor. Onun bilgisayarında ekran kartı olarak Intel filan yok Sadece 1 tane Nvidia ekran kartı var adını hatırlamıyorum.
Sistem
Ram: 8,00 GB
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-2430M CPU @ 2.40GHz
Anakartımı bilmiyorum bir işinizede yaramaz herhalde
Ekran kart(ları): Intel Graphics HD 3000 - AMD Radeon HD6470M
Laptopum: HP Pavilion g6-1216st Linki de şu:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Bilgisayar normalde 4GB Ramdi belki 8GB yaparsam oyun kasmaz diye 100TL bayıldım hiçbir işe de yaramadı
Dediğim gibi lütfen yardımcı olun.[DOUBLEPOST=1394105948,1394105301][/DOUBLEPOST]Şunlarıda yazmayı unutmuşum kusura bakmayın uplamış gibi oldum:
Javam güncel ve sürmüme uygun (64 bit)
Oyunum orjinal.
Şimdiden yardımlarınız için teşşekkürler[DOUBLEPOST=1394106300][/DOUBLEPOST]Bak yine yazmayı unuttum neyse zaten uplamıyomuş birleşiyomuş
Oyuna RAM verdim hemde 6GB
Abimin bilgisayarında hiçbir problem çıkmıyor İşlemcisi bile i3 ama Render distance Far'da 40FPS alıyor. Onun bilgisayarında ekran kartı olarak Intel filan yok Sadece 1 tane Nvidia ekran kartı var adını hatırlamıyorum.