evet arkadaşlar ben lencls forumda yeniyim ve bu ilk konum inşallah işinize yarar şimdi başlayalım ben Windows 8 için söyliyeceğim ama dğerleri içinde olur çoğunlukla:
kasmayı çözmek için 3 yöntem var:
1. oyun içinde ayarları düşürmek
ilk önce video ayarlarına giriyoruz sonra sırayla
grafikler : hızlı
görüş mesafesi : kısa
yumuşak ışıklandırma : off
performans : maximum fps
3d görünüm : off
sarsılmayı göster : off
gelişmiş openGL : off
bulutlar : off
sunucu dokuları : off
VSync : off
bu şekilde
2. yöntem javaya ram vermek:
mause u ekranın sağ üstüne getiriyoruz sonra en alttaki settings e basıyoruz sonra control panel > programs > java > yukardan tekrar java > view > runtime parameters > raminiz ne kadarsa ona göre
8gb: -Xincgc -Xmx8192M
4gb: -Xincgc -Xmx4096M
2gb: -Xincgc -Xmx2048M
eğer olmazsa sorun bilgisayarda
3. yöntem kasayı açın eğer 2 tane ram varsa 1 tanesini çıkartın yukardaki ayarları ona göre yapıp deneyin eğer olmassa çıkardığınızı takın diğerini deneyin ben 3. yöntemle yaptım şimdi 0 kasmayla oynuyorum..
eğer hiçbiri işe yaramazsa java yı güncelleyin kesinlikle 1. 7 olması lazım 1.6 da işe yaramaz iyi günler
Lencls !!!! ++++
kasmayı çözmek için 3 yöntem var:
1. oyun içinde ayarları düşürmek
ilk önce video ayarlarına giriyoruz sonra sırayla
grafikler : hızlı
görüş mesafesi : kısa
yumuşak ışıklandırma : off
performans : maximum fps
3d görünüm : off
sarsılmayı göster : off
gelişmiş openGL : off
bulutlar : off
sunucu dokuları : off
VSync : off
bu şekilde
2. yöntem javaya ram vermek:
mause u ekranın sağ üstüne getiriyoruz sonra en alttaki settings e basıyoruz sonra control panel > programs > java > yukardan tekrar java > view > runtime parameters > raminiz ne kadarsa ona göre
8gb: -Xincgc -Xmx8192M
4gb: -Xincgc -Xmx4096M
2gb: -Xincgc -Xmx2048M
eğer olmazsa sorun bilgisayarda
3. yöntem kasayı açın eğer 2 tane ram varsa 1 tanesini çıkartın yukardaki ayarları ona göre yapıp deneyin eğer olmassa çıkardığınızı takın diğerini deneyin ben 3. yöntemle yaptım şimdi 0 kasmayla oynuyorum..
eğer hiçbiri işe yaramazsa java yı güncelleyin kesinlikle 1. 7 olması lazım 1.6 da işe yaramaz iyi günler
Lencls !!!! ++++