Minecraft Kasma Sorunu.

Mustafa1453

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlıkta belirttiğim gibi minecraftı açıyorum bazı modlarla ama biraz sonra yavaşlıyor ve kasmaya başlıyor. Modsuz oynadığımda hiç kasmıyor. Bilgisayarım hiç kötü değil başka oyunları açabiliyor. Sorun neden kaynaklanabilir?

Cobra_HD

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Shader mod yüklü ise o yapıyordur. Çünkü Shader mod chunk load ve fps yi eşitliyor.

Sent from my NOKIA Lumia 820 using Tapatalk

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
2 ihtimal var 1. Si modlarda biri cok agir olabilir bu kasmaya sebebiyet verebilir 2.si modlardan biri versiyonla bi sekilde uyumsuz olabilir yada baska modla cakisabilir bunun sonucu ortaya bi hata cikar buda kasmaya sebebiyet verir modlarini tek tek kontrol et sirayla 1 er 1 er ekle hangisinin kastirdigini bulursun :) son bi ihtimal daha var pc n dusundugun kadar iyi olmayabilir :D

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa1453

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 ihtimal var 1. Si modlarda biri cok agir olabilir bu kasmaya sebebiyet verebilir 2.si modlardan biri versiyonla bi sekilde uyumsuz olabilir yada baska modla cakisabilir bunun sonucu ortaya bi hata cikar buda kasmaya sebebiyet verir modlarini tek tek kontrol et sirayla 1 er 1 er ekle hangisinin kastirdigini bulursun :) son bi ihtimal daha var pc n dusundugun kadar iyi olmayabilir :D

Yok çakışsa bide versiyonla uyumsuz olsa crash verirdi.
Bilgisayarım da iyi:

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Crash vermedigine emin misin peki arka planda crash dosyasinin icine atip sana gostermeyebilir

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Yok çakışsa bide versiyonla uyumsuz olsa crash verirdi.
Bilgisayarım da iyi:
1.80 GHz düşük gibi neyse işlemci üzerinden gitmeyeceğim eğer kasıyorsa aslında bir dakka molduda kasıyorsa sorun işlemcinin yavaşlığıdır.
çalıştıra dxdiag yaz oradan ekran sekmesine gel neymiş özellikler söyle bakalım ekran kartı çok düşük olabilir bu arada 8 gb ramin birde 64 bit işletim sistemin var minecrafta 1 gbtan fazla ram verebilirsin 3 gb ram vermen senin bayağı işini görücektir.[DOUBLEPOST=1386688898,1386688848][/DOUBLEPOST]
Benimde öğle tek farkı benimki dell ama bende kasmıor istersen grafikleri düşür,optifine kur,gamebooster kur,bide pcboost kur onlarla dene kasma sorununu bunlar giderebilir
hayıır o kombinasyonu ben bulmuştummm :(

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
doğrudur sen bulmuşundur forumda ama bunu sakın unutma senin bilmediğin kişiler senden önce bulmuş olabilirler ayrıca forumda benden önce bulmuşundur çünkü foruma senden sonra başladım :)
Pc boost programını forumun % 99 bilmediği için ve her minecraftim kasiyor diyene bunu dediğim için benden gorupte söylemiş olabileceğini belirledim herneyse konunun amacını bozmuyalim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi