Minecraft Kasma Sorunu

Agunzagunmagun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar biliyorum bu konu foruma 50 milyon kez açılmıştır ama hiçbir çözüm derdime derman olmadı. Minecraftım orjinal, bilgisayarım 64 bit Javamda 64 bit Sistemimi aşağıda atıcam. Oyunda grafikleri filan hep düşürdüm render distance'ı küçük yapıyorum 25fps yi geçmiyor. Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olsun. Ekran kartım mı kötü, bir şeyi yanlış mı yapıyorum anlamadım.

Sistem:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Insan gözü 21 kare görebilir en fazla. Yani kasmiyor yaniliyorsun

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Agunzagunmagun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
quarizmat öncelikle yanıtın için teşekkürler ama arkadaşımda daha kötü sistem var minecraftı orjinal değil grafikleri düşürmeden sabit 40fps alıyor

W

WitherMan

Ziyaretçi
1.Optifine yükleyiniz.
2.Çoklu Oyuncu ve diğer tüm ayarları OFF yapınız.
3.Performance'ı MAX FPS yapınız.
4.Oyuna Ram veriniz.

GaLaxY

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekran kartıyla pek alakası yok. Oyunun içinden görüntü mesafesini düşürmen yeterli olur.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekran kartıyla pek alakası yok. Oyunun içinden görüntü mesafesini düşürmen yeterli olur.
katılıyorum bende internet ve skype açıkkan en düşük yapıyorum kapalıyken en yüksek 0 lag :)[DOUBLEPOST=1388846027,1388845992][/DOUBLEPOST]
katılıyorum bende internet ve skype açıkkan en düşük yapıyorum kapalıyken en yüksek 0 lag :)

Agunzagunmagun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Optifine yüklü, Oyuna 7GB RAM verdim, oyunun ayarları yukarıda yazıyor render distance filan hep düşük. Neden bu kadar kasıyor anlamadım

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Game booster kullan ramin ne kadarlik?

Blade III cihazımdan gönderildi

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Virüslerde yavaşlatıyo bazen sen bi tarat : ASC , COMBOFİX kullanarak tarat çok işe yarıyor ama işr yarar mı bilmem.

Agunzagunmagun

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yardım eden herkese teşekkürler. Bilgisayarımda ATI Radeon 6470M Ekran kartı varmış ama Driveri yüklü değilmiş :) Onu hallettim artık biraz daha iyi

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraft Ekran kartı ile çalışan bir oyundur o yüzden ekran kartınız düşük olabilir o yüzden kasabilir yada virüsler bulaşmıştır bilgisayarınıza zrar verebilir.

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarini yinede bi tarat iyi olur het yönden.