Minecraft kasma sorunu !!!!!

SantaRoyw_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar size büyük bir sorundan bahsedicem bilgisayarım yeteri kadar hatta minecraftı 100 fps oynayabilecek kadar iyi (güya) fakat 20 fpsnin üstüne çıkamıyorum.Arkadaşlar cidden neden bu sorunu çok aradım fakat bulamadım.Biri yardım ederse çok minnettar kalırım.

Bilgisayarımın Özellikleri:
4 GB Ram
Intel Core i5 2.53 ghz
Windows 8.1 64 bit işletim sistemi
Nvidia Ge Force GT 540M ekran kartı

Bunlarda ekran görüntüleri:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Windows sürümünüzü yükseltiyseniz birçok sürücü güncelleme gerektirir. Tabi MİneCraft için gereken güncellemeler:
Ekran Sürücüsü , DirectX ve OpenGL. Fakat Ekran kartınızın modeli yetersiz giib duruyor. Bilgisayarı topladınız mı yoksa yeni satın mı aldınız? Çünkü böyle bir bilgisayarda bu kartın bulunması garip.

SantaRoyw_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Güncellemeleri nerden yapıcam ileti gelmiyor ekran kartı sürücüsü güncel diyor?[DOUBLEPOST=1391854512,1391854299][/DOUBLEPOST]Ayrıca benim bilgisayar çift ekran kartı
Intel HD Graphics [YEDEK]

Ge Force GT 540M

Acaba bilgisayar sadece Intel i okuyor ondan dolayı mı kasıyor.Ama Call Of Duty falan oynayabiliyorum.

SantaRoyw_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İndiriyorum teşekkürler.Olursa minnettar kalırım.[DOUBLEPOST=1391857558,1391855615][/DOUBLEPOST]Kardeş adamın dibisin gerçekten oldu rahat 80 FPS alıyorum sadece minecraft değil diğer oyunlarıda çok rahat oynuyorum vallaha adamın dibisin ne kadar teşekkür etsem azdır HELAL senin gibiler lazım bu foruma!!!!!!!!!!!