birilant56
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Atay soyledigim gibi pc basinda degilim screenshot atamam[DOUBLEPOST=1415206535,1415206044][/DOUBLEPOST]Gorev yoneticisindeki iki jawa.exe'dan birini kapatsak bir yarari olurmu o cpusuz olani
O ekran kartını alacağına amd r7 240 alsın hem yeni seri hem de f/P çok iyi bir ürünBilgisayarımda 3 gb Ram var diyorsun, oyuna 3 gb ram vermenin mantığı nedir? Oyuna 1 gb versen yeter ancak yetmez diyorsan 2 gb ver. Bu Arada ATI Radeon HD 5570 Ekran Kartını Almanı Tavsiye Ediyorum.
Senin söylediğinde mantıklı ama kişinin bütçesine bağlı.O ekran kartını alacağına amd r7 240 alsın hem yeni seri hem de f/P çok iyi bir ürün
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
bilgisayarım berbattır windows Xp Professional 1.8 GhZ işlemci 256 mb ekran kartı 1 gb ramı var minecraftı orta ayarlarda hiç kasma donma olmadan oynuyorum işlemci intel i-5 neden bende problem yok
İşlemcinin İ5 ve 1 gb ram olduğunu söylüyorsun. i5 iyi bir işlemcidir. Ram da oyunlarda fazla bir performans farkettirmez. 1 Gb ramda 25 fps alıyorsan 4 Gb yapınca 28 fps alırsın. Ekran kartı 256 Mb ama önemli olan bu değil GPU markasıdır. GPU markasını çalıştıra dxdiag yazdıktan sonra ekran kısmından yonga türüne bakarak anlayabilirsin. Eğer ekran kartının iyi olup olmadığını anlamak istiyorsan orda yazanı harfi harfine buraya yazabilirsin.bilgisayarım berbattır windows Xp Professional 1.8 GhZ işlemci 256 mb ekran kartı 1 gb ramı var minecraftı orta ayarlarda hiç kasma donma olmadan oynuyorum işlemci intel i-5 neden bende problem yok
senin dediğine gelirsek ekran kartı değiştirmek için işlemci değiştirmek lazım oluyor (PSU da şart) işlemci değiştirmek için de Anakartı değiştirmek lazım Anakartı değiştirince de yeni ram de almak lazım... Yeni pc alsa daha hayırlı olur lan değişmeyen bi kasa bide harddisk kaldı anasını satayımSorunun işlemciden olması imhansız gibi bir şey. İşlemcisi çok kötü olabilir fakat minecraft'ın kasacağı kadar düşük değil. Eğer arkadaşların dediği ekran kartlarını alırsan işlemcini tekrar değiştirmen gerekir(Darboğaz yapar). Fakat değiştiririm sıkıntı olmaz diyorsan da arkadaşların önerdiği ekran kartları eskidi. Yani işlemciyi + ekran kartını değiştirmen gerekir. Ekran kartı olarak R7 260X önerebilirim. Arada sadece 100 TL civarı fark var ve alacağın performans bu fıyatı kesinlikle hakkediyor. İşlemci olarak ta FX 6300 öneririm.
Bilgisayarı çöpten bulmuşbilgisayarım berbattır windows Xp Professional 1.8 GhZ işlemci 256 mb ekran kartı 1 gb ramı var minecraftı orta ayarlarda hiç kasma donma olmadan oynuyorum işlemci intel i-5 neden bende problem yok
Korsan Minecraftta 2500 fps aldım en yüksek ayarlarda dağılınKardeş, eğer oyunun korsansa kasmalar olabilir, eğer korsan kullanıyorsun ÖrgürÖrgülü sitesinden 1.8 versiyonunu indir, ben başka bir tane indirmiştim o çok kasıyordu, ama ÖrgürÖrgülü sitesinden inidirdiğim Minecraft 1.8 hiç kasmıyordu, eğer o da kasarsa Faithful Resource Pack kullan, bu Resource Pack hem oyundaki blokların ve diğer şeylerin görünümünü HD yapar hemde kasmalar daha az olur.
Ben korsan az fps alır demedim zatenKorsan Minecraftta 2500 fps aldım en yüksek ayarlarda dağılın
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk