Minecraft Kasma Sorunu

DoktorManyak

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi Minecraft çok kasıyor ve ara sıra donmalar oluyor. Sadece Minecraft değil, bütün oyunlar kasıyor. Geçenlerde bilgisayara format attım ve format attıktan sonra bilgisayarda oyun oynanmaz oldu. Aynı zamanda Minecraft açıkken Google vb. açınca bilgisayar aniden kapanıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin.

xSynapseFan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selam! Sana kısaca söylemek gerekirse bilgisayar sistemin perte ayrılmış, tabii ki bu seni mutsuz edebilir lakin her şey formatla geçmiyor. Eğer bütün oyunların kasıyorsa bilgisayarının performansı çok fazla düşüş göstermiştir, buda seni bilgisayar alma yoluna götürür. Bence pek fazla oyunun kasmaması için uğraşma, yeni bir bilgisayar alabilirsen çok ama çok rahat edersin ^^

DoktorManyak

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam! Sana kısaca söylemek gerekirse bilgisayar sistemin perte ayrılmış, tabii ki bu seni mutsuz edebilir lakin her şey formatla geçmiyor. Eğer bütün oyunların kasıyorsa bilgisayarının performansı çok fazla düşüş göstermiştir, buda seni bilgisayar alma yoluna götürür. Bence pek fazla oyunun kasmaması için uğraşma, yeni bir bilgisayar alabilirsen çok ama çok rahat edersin ^^
Yeni bilgisayar almaktan başka bir çözümü yok mu?

DoktorBerkay

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk öncelikle iyi günler dostum!
Belki aşağıdaki bazı fikirler oyunlar'da daha iyi bir FPS değeri almanı sağlayabilir.
Minecraft için Optifine, Labymod tarzı modlar kullan.
Diğer oyunlar için, FPS Boost programlarını kullanabilirsin.
Ve şu kapanma olayınada gelecek olursak, eski bilgisayarım'da 4GB Ram ve çok kalitesiz bir ekran kartı mevcuttu.
FPS arttırmak için, minecraft'a ram verdiğimde, yaşadığın aynı sorunları yaşıyordum.
Ram vermeyi kaldırığımda rahat bir şekilde oyun arkaplan'da açıkken bilgisayar'da işlemlerimi yapabiliyordum.
Eğer oyun'a ram vermişsen, ram vermeyi durdurmalısın.
Eğer bunların hiçbiri'de kurtarmıyorsa doğruca yeni bir bilgisayar almaya :)

ByAlpha

Güzel şeyler büyük acılarla gelir aldanma.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
4
Denetim masası-sistem ve güvenlik ayarlarına girip yüksek performansı aktifleştirebilir ve oyun hızını birazda olsa yükseltebilirsin.

Adrastos

Statsanwalt
Emekli
En iyi cevaplar
11
Eğer RAM'in fazla ise, oyuna RAM vermeyi deneyebilirsin. Böylelikle verdiğim RAM sınırına göre kasma sorununu azaltabilirsin. Ayrıca hep format atmak yararlı bir şey değil. Onun yerine belleğini kaplayan gereksiz şeyleri silip yer açmak daha iyi olur bilgisayarın açısından.

DoktorManyak

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk öncelikle iyi günler dostum!
Belki aşağıdaki bazı fikirler oyunlar'da daha iyi bir FPS değeri almanı sağlayabilir.
Minecraft için Optifine, Labymod tarzı modlar kullan.
Diğer oyunlar için, FPS Boost programlarını kullanabilirsin.
Ve şu kapanma olayınada gelecek olursak, eski bilgisayarım'da 4GB Ram ve çok kalitesiz bir ekran kartı mevcuttu.
FPS arttırmak için, minecraft'a ram verdiğimde, yaşadığın aynı sorunları yaşıyordum.
Ram vermeyi kaldırığımda rahat bir şekilde oyun arkaplan'da açıkken bilgisayar'da işlemlerimi yapabiliyordum.
Eğer oyun'a ram vermişsen, ram vermeyi durdurmalısın.
Eğer bunların hiçbiri'de kurtarmıyorsa doğruca yeni bir bilgisayar almaya :)
Ram vermeyi nasıl durdurabilirim?

Opysium

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilip bilmeden konuşanlar gelmiş yine, önce bir FPS'in düşük olmasının sebebini araştırın sonrasında o sebebi çözmek için uğraşın. Olmazsa yeni bilgisayar veya yeni parça alırsın. Uzun uzun yazmayacağım ancak eminim 3-5 tanede olsa bilgisayardan anlayan birileri çıkar şuradan. Yardım ederler çözüm için. Ekran kartı driverını kurdun mu?

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bu video'yu dikkatlice izle.
İzledikten sonra nasıl yapacağını öğrenirsin zaten.
Link :

Arkadaşlar lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım. Berkay, farkındaysan arkadaş "Ram Vermekten" değil, "Ram Vermeyi Durdurmaktan" bahsetmiş. Lütfen yorumlarımıza dikkat edelim.