Belki Adam Öndün(Ç)aldı?Daha kaç kişi özenecekLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.'i? Özenmek değil daha doğrusu çalmak.
Çalınan video:
Ödünç aldı demek istediBelki Adam Öndün(Ç)aldı?
What's ur problem man?Ödünç aldı demek istedi![]()
Daha kaç kişi özenecekLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.'i? Özenmek değil daha doğrusu çalmak.
Çalınan video:
Haklısın! Yazdığım yorum espri amaçlıydı bilesin birde polemik yaratmayın.Çalmak dediğin nedir biliyomusun, o videonun aynısını indirip kanala yüklemem. Benim burada yaptığım bu tarz videoların Türkiye'de bir yüzü olması. Youtube üzerinde birçok challenge var prank var vs. adamlar o fikri buldu diye kimse o tarz videoları veya benzerini çekmeyecek mi? Nasıl bir zihniyet var anlamış değilim.
yazdıklarım sana değildi, senin bir üstündeki kedi avatarlı arkadaşa yazdım dostum.Haklısın! Yazdığım yorum espri amaçlıydı bilesin birde polemik yaratmayın.
Hayır ben Ödün(Ç)aldı dedim ya ondan bahsettimyazdıklarım sana değildi, senin bir üstündeki kedi avatarlı arkadaşa yazdım dostum.
Çalmak dediğin nedir biliyomusun, o videonun aynısını indirip kanala yüklemem. Benim burada yaptığım bu tarz videoların Türkiye'de bir yüzü olması. Youtube üzerinde birçok challenge var prank var vs. adamlar o fikri buldu diye kimse o tarz videoları veya benzerini çekmeyecek mi? Nasıl bir zihniyet var anlamış değilim.
İnsanları İğnelemek ayrı,Güzel Bir Dille Anlatmak arasında dağlar kadar fark varLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
İlham aldığım kanal MagmaMusen vb. şeyler yazan kanallarda var. Senin yaptığın ortada. Hiç utanmıyor musun?
Birisi senin yaptığın bir şeyi ben yaptım diye gösterse hoşuna gider mi? Şimdi "Ben yaptım demedim" diye hiç geçiştirmeye çalışma.
:gg:
Emek ile hırsızlık arasında yok zaten .İnsanları İğnelemek ayrı güzel bir dille anlatmak arasında dağlar kadar fark var![]()