Minecraft Kaynak Paketi Önerileri

OyuncuHasan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar!
Sizlere Kaynak Paketleri hakkında öneriler vereceğim.
Başlayalım!

1-Yaptığınız kaynak paketinde herhangi bir diğer kaynak paketinden bir item vs. aldıysanız hangi kaynak paketinden aldıysanız onu belirtiniz,aksi takdirde emek hırsızlığı olur.
2-Kaynak Paket'i ne ile ilgili ise onu belirtiniz. Örn. "HasanGamer PvP Texture Pack","HasanGamer Build Texture Pack" gibi.
3-Kaynak Paket'i yaparken dikkat etmeniz kısımlardan biri ise bu kaynak paketini ya "Dosya Klasörü" biçiminde ya da "WinRAR ZIP Arşivi"
olarak kayıt ediniz.
4-Kaynak Paket'ini olabildiğince az FPS verici hâle getirmeliyiz.Yani bir iteme çok fazla renk koymamalıyız.
5-Kaynak Paket'inin linkini MediaFire veya dosya.tc gibi güvenilir sitelere koyunuz.Ayrıca kullanıcı VirusTotal isteyebilir diye de Alternatif olarak VirusTotal linkini barındırın.
6-Kaynak Paket'ini tanıttığınız yerde mutlaka ya videosunu çekin ve itemleri gösterin veya screenshot alarak gösterin.İnsanlar kandırabilirisiniz diye indirmek istemeyebilir.

7-İndirme linkini sürekli kontrol edin.Aksi takdirde link kırılabilir.
8-İnsanlara kaç saat sürdüğünü MERT'ÇE ADAM'CA söyleyin,belki hoşuna gider ve "Bu adam çok emek vermiş..." diyebilir.
9-Kaynak Paket'inizi USB vs. kaydetmelisiniz.Bilgisayarınız (ALLAH KORUSUN) çökerse,format atarsanız.O kaynak paketi gider.Fakat bir yere kayıt ederseniz onu yeniden diriltebilirisiniz!
10-Kaynak Paket'inizi verirken eğer hiçbir şeyini kendiniz yapmadıysanız farklı kaynak paketlerinden aldıysanız."+100 Like'ya Texture Pack","500 Abone'de Texture Pack" demeniz oldukça saçma!!! Eğer kendiniz yaptıysanız söyleyin.Fakat yapmadıysanız kesinlikle böyle bir şey demenizi tavsiye etmem,çünkü sizin hakkınızda kötü düşünebilirler!

Şimdi ise Kaynak Paket'i Nasıl Yüklenir Onu Göstereyim:
Adım 1-Kaynak Paket'ini indirin.
Adım 2- Masaüstüne taşıyın.
Adım 3-Başlat menüsüne gelip direk "%appdata%" veya "Çalıştır"yazın çıkan pencereye "%appdata%" yazın.
Adım 4- En üstte ".minecraft" klasörü olacak ona tıklayın.Eğer en üstte değilse en alta bakın,eğer ikisindede yoksa "%appdata%" yazarak açtığımız tüm klasörlere bakın.Gene yoksa Minecraft'ı kurun :)
Adım 5- ".minecraft"a girdikten sonra ise "resourcepacks" kısmı var oraya indirdiğiniz kaynak paketini taşıyın.
Adım 6- Minecraft'a girin ve "Ayarlar>Kaynak Paketleri" kısmına gelip yüklediğiniz kaynak paketini seçin.

Sizlere bu konuda yararlı bilgiler verdiğimi düşünüyorum...
Alıntı değildir!!! Lütfen emeğe saygı o kadar yazdık beğeniyi çok görmeyiniz...
Teşekkürler!!!

Son düzenleme:

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Sen daha çok kaynak paketi nasıl olmalıdan çok nasıl açıklanmalı fln demişsin ben ders fln sndm
texturing fln

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
İlk 5 Madde Gereksiz.
1- Zaten Eğer saygın varsa her konuda belirtirsin
2-Alakası yok BDCraft,John Smith gibi texturepackler var.2. Madde gereksiz.
3-Rar olarak kaydetmezse zaten klasör olacak ?
4- Sadece PvP Packler için.
5-İsteyen istediği yere yükler.Dosya.TC de kolayca siliniyor.

OyuncuHasan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sen daha çok kaynak paketi nasıl olmalıdan çok nasıl açıklanmalı fln demişsin ben ders fln sndm
texturing fln
Onu daha ileride yapmayı düşünüyorum :)
İlk 5 Madde Gereksiz.
1- Zaten Eğer saygın varsa her konuda belirtirsin
2-Alakası yok BDCraft,John Smith gibi texturepackler var.2. Madde gereksiz.
3-Rar olarak kaydetmezse zaten klasör olacak ?
4- Sadece PvP Packler için.
5-İsteyen istediği yere yükler.Dosya.TC de kolayca siliniyor.
1- Evet,doğru.
2-Bölümüne göre eğer hepsini kendi yaptı ise direk yazabilir.
3- Farkındayım.
4- Alakası bile yok.
5- Bunların ikisi en çok kullanılanlar ayrıca bunlar gibi yerlere dedim.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Onu daha ileride yapmayı düşünüyorum :)

1- Evet,doğru.
2-Bölümüne göre eğer hepsini kendi yaptı ise direk yazabilir.
3- Farkındayım.
4- Alakası bile yok.
5- Bunların ikisi en çok kullanılanlar ayrıca bunlar gibi yerlere dedim.

2- Texturepack'lerin Altında açıklama kısmı var gerek görürlerse Alt Kısıma Yazar.
4- Benim Bilgisayarım Canavar Gibi Ve Çok Kaliteli Texturepackler ile Oynamak İstiyorum?
5- En Çok Kullanılanlar EN Kaliteli Anlamına Gelmiyor ?

OyuncuHasan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
2- Texturepack'lerin Altında açıklama kısmı var gerek görürlerse Alt Kısıma Yazar.
4- Benim Bilgisayarım Canavar Gibi Ve Çok Kaliteli Texturepackler ile Oynamak İstiyorum?
5- En Çok Kullanılanlar EN Kaliteli Anlamına Gelmiyor ?
2-Evet var oraya da yazabilir.Fakat adamın direk görmesini isterse dosya adınada yazabilir.
4-Genel olarak konuşuyorum.
5- En çok kullanıldığına göre güvenilir anlamına geliyor.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
2-Evet var oraya da yazabilir.Fakat adamın direk görmesini isterse dosya adınada yazabilir.
4-Genel olarak konuşuyorum.
5- En çok kullanıldığına göre güvenilir anlamına geliyor.
2- Zaten Konuda Yazıyor Ama?Kullanırkende Mejbur Görüyor Açıklamayı
4- Çoğu Texturepack'de Seçimi Var Zaten.
5- Dosya.TC nin Bir Halta Yaradığı Yok.Dosya Yükledim 1 Ayda Silindi.Şuanda Format Atarkenki Koyduğum 7 ay önceki dosya bile Dosya.CO da hala durmakta.Üstelik sadece 1 indirmesi var.

OyuncuHasan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
2- Zaten Konuda Yazıyor Ama?Kullanırkende Mejbur Görüyor Açıklamayı
4- Çoğu Texturepack'de Seçimi Var Zaten.
5- Dosya.TC nin Bir Halta Yaradığı Yok.Dosya Yükledim 1 Ayda Silindi.Şuanda Format Atarkenki Koyduğum 7 ay önceki dosya bile Dosya.CO da hala durmakta.Üstelik sadece 1 indirmesi var.
2- Direkt olarak öğrenmesi için orası daha iyi
4-Ne demek istediğini anlamadım...
5- 7. Tavsiyeye bak bakalım.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
2- Direkt olarak öğrenmesi için orası daha iyi
4-Ne demek istediğini anlamadım...
5- 7. Tavsiyeye bak bakalım.
2- Hiçte Gerek Yok Boşuna Yazılmış bir Madde sonuçta
4- 32x32 64x64 128x128 seçenekleri var Çoğu texturepack'in
5-Onun Yerine Daha Kaliteli Yerlere koy.