minecraft kod ile enchant basıyorum ama bunların levellerini arttırabilirmiyim

TechNine

Marangoz
En iyi cevaplar
0
demek istedigim şu yani keskinlik 5 ya en fazla bunu nasıl arttırcam mesela keskinlik 10 veya 20 artık ne kadar artarsa ama sadece kodlar ile olacak var mı ?

TheGold

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onlar sınır diye biliyorum ancak şu kombinasyonu bilmiyorsan söyleyeyim.

Mesela Keskinlik III ile Keskinlik III birleştirirsen Keskinlik IV kazanırsın. Ve bildiğim kadarıyla en fazla V var.

TechNine

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ya ben işte sınır olduklarını biliyorum ama bi pluginle falan onları 100 1000 falan yapabiliyormuşuz birisi dedi

iDoctor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya ben işte sınır olduklarını biliyorum ama bi pluginle falan onları 100 1000 falan yapabiliyormuşuz birisi dedi

Serveriniz varsa TimTheEnchanter pluginini indirip istediğiniz iteme istediğiniz enchanti istediğiniz seviyede basabilirsiniz.

Eğer bunu singleplayer'da yapmak istiyorsanız SinglePlayerCommands indirmeniz gerekli.

TechNine

Marangoz
En iyi cevaplar
0
server içindi teşekkür ederim bi deniyeyim dev bukkit en bakktım 1.6.2 için yok galiba

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
istersen toomanyitems ile bunu 10 lvl yapip isim verebilirsin

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.6.2 için olduguna emin misin[DOUBLEPOST=1378158469,1378158436][/DOUBLEPOST]

nasıl yani serverde şimdi toomanyitems kullanabilirmiyim :sırıtmak:

toomanyitems kod yazıyor , mesela menüden taş aldığın zaman tmi otomatik olarak /give 1 64 yapıyor , yani serverde op olanlar kullanabilir

-CyberAttack-

Marangoz
En iyi cevaplar
0
TooManyItems evet itemi veriyor. Ama Multiplayer'da Enchant basmıyor. OP iken item alabilirsin ama TooManyItems ile enchant basamazsın multiplayerda. Single'da 10 yapabilirsin.

TechNine

Marangoz
En iyi cevaplar
0
multide de yapıyorlar ama neyle bilmiyorum ya viplere mesela pro 5 diyorlar pro 4 var benim bildigim en fazla kodla bile basılan