Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Candestroy Varya Yani Mesela Gamemode 2 deki Bir Oyuncu Blok Kıramıyor Ya Küreğe O Özellik Verme Neyse Benim Asıl Sorumsa Hem Kırılabilme Özelliği Vercem Hemde Encli Olcak Nasıl Olcak O ?
command block la adamlar uzaya gidio neden yapılmasın dediğin şey eğer küreğin blok kırmayıp sadece hasar verebilmesi ise tahminimce oyunun dosyalarından rahat bir şekilde yaparsın ama kalıcı olur
Ya Bakın Size Birazdaha Açayim Mesela /give @p minecraftiamond_shovel 1 0 {CanDestroy:[minecraft:grass]} Bu Sadece Çimeni kırabilir aynı zamanda ben buna enc de istiyorum ama komut bloğundan gelcek.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.