Minecraft Korku |Terk edilmiş Hapishane-Dışına S*çmış! (+18)

sadolaswegas

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar videonun sonunda istemsiz bi şekilde küfür etmişim o yüzden +18 yazmak zorundaydım.
Ciddi ciddi bayağı korkmuşum son kısımda.Neyse video hakkındaki yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim. Kanalıma Abone olarak destek verirseniz sevinirim.İyi Günler İyi Oyunlar
Kanal ::>>>>>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de oynadım geceleri rahat uyuyorum videom da her ne kadar korksam da sorun yok
Bkz :
VE UMARIM SPOİLER ALIPTA OYNAMAMIŞSNDIR HARİTAYI ÇÜNKÜ "GERÇEK" KORKMA HİSSİNİ VEREMEMİŞSİN "BENCE"

sadolaswegas

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de oynadım geceleri rahat uyuyorum videom da her ne kadar korksam da sorun yok
Bkz :
VE UMARIM SPOİLER ALIPTA OYNAMAMIŞSNDIR HARİTAYI ÇÜNKÜ "GERÇEK" KORKMA HİSSİNİ VEREMEMİŞSİN "BENCE"
sadece mapi gordum ve indirdim.gercek korkma hissini anlamadim korku hissi nasil verilir ki ? video icinde ,ve normalde elimden geldigince kufur etmeyen ben son saniyelerde bayagi saymisim :) bide korku ile arasi olmayan insanim ben +18 korku filmi bile izlemem .nasil rahat uyuyayım :)

HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
sadece mapi gordum ve indirdim.gercek korkma hissini anlamadim korku hissi nasil verilir ki ? video icinde ,ve normalde elimden geldigince kufur etmeyen ben son saniyelerde bayagi saymisim :) bide korku ile arasi olmayan insanim ben +18 korku filmi bile izlemem .nasil rahat uyuyayım :)

HUAWEI-U8850 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Videolarımı izle bi bakayım :3