MİNECRAFT KORKUNÇ GERÇEKLER !

CoolGlasses

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Eren ! Bugün Minecraft'ın şirin ama bir o kadarda gizemli olan dünyasına hoş geldiniz ! Bugüne kadar herkes Minecraft'ı şirin grafikli bir "Hayatta Kalma" oyunu olduğunu düşünerek oynar ama ben bugün bir soru sormaya geldim. Minecraft nasıl bu hale geldi ? İşte ben bugün size bunu anlatacağım.
İlk önce oyunu oynarken ilgimi çeken bazı şeylerden bahsetmek istiyorum bunlardan ilki büyük okyanusların dibinde yer alan ve "Guardian" adlı yaratıkların bulunduğu çok geniş ve büyük tapınaklar.Bu tapınaklar bir zamanlar böyle büyük bir binalar inşa eden eski bir medeniyeti işaret ediyor. Ayrıca bu binayı koruyan guardian adlı yaratıkların olması diğer türlerle daha iyi anlaşması ve yabani türleri çok iyi bir şekilde evcilleştirdiğini gösteriyor.Başka bir tür tapınaklarda "Orman" biomunda yer alıyor.Bu tapınaklar önceki tapınak kadar büyük değil fakat bu tapınakların daha gizli bir yapımı var.Tapınağın alt kısmında değerli kollardan gizli kapıları açabiliyorsunuz.Fakat bu kapıların geçtiği kolidorlarda türlü türlü tuzaklar var.Bu tuzaklara yakalanmazsanız ve duvarları kazarsanız bu devrelerin "Kızıltaş" teknolojisiyle çalıştığını göreceksiniz.Bu tapınakları kim yaptıysa teknolojik açıdan çok değerli biri.Ayrıca çöl tapınaklarından ve yer altı madenlerinden de bahsetmemiz gerek.Çöl tapınaklarının en altında "TNT"lerden oluşan bir tuzak vardır bu da burayı inşa eden insanların teknoloji kullanımında çok değerli bir halk olduğunu gösterir. Yeraltı madenlerinde ise tren rayları vardır.Buda madenci insanların teknolojiye adım attığını gösterir.Peki ya bu medeniyete ne oldu ? Cevap Enderman'lar ! Geçmişte Enderman'lar ve İnsanlar arasında büyük bir savaş vardı.Bu savaşta Enderman'lar ezici bir galibiyet aldı ve insanlık tamamen devrildi.Peki nasıl kaybettiler ? Büyük tapınaklar,gelişmiş devreler kullanabilen bu medeniyete ne oldu ? Birazdan bütün savaşı gözden geçireceğiz.Minecraft'ta 3 boyut var.Nether,Overworld,End.Oyun Overworld'da başlar End'de biter. End çok ve çok küçük yerdir.Bu nedenle başka boyutlara ışınlanmak zorunda kalırlar.Bu Enderman'lar bizim dünyamıza yani Overworld'a ışınlanırlar.Fakat teknolojileri gelişmiş İnsan medeniyeti Enderman'ları avlıyorlar ve ışınlanma teknolojilerini keşfediyor ve kendi End portallarını yapıyorlar.Enderman'lar bu fırsatı kaçırmayıp portaldan sınırsız geçiş yaparak Overworld'u ele geçiriyorlar.Tüm bunlar sonraları el değişip bizim "Stronghold" olarak bildiğimiz yer düşmandan korunan bilgi kitaplarından oluşan kitaplıklarla doluyor.Fakat Enderman'lar buraları ele geçirip adını "Stronghold" koyuyorlar ama daha ileri gidemiyorlar.İnsanlar kendilerini savunabilecek kadar gelişmiş ve sayıları Enderman'ları idare edebilecekleri kadar olduğundan çok şüphesizler.Fakat tam bu noktada "Cadı"lar Devreye Giriyor.Hiçbirşey yapamayan cadılar Enderman'lar ile işbirliği kuruyor ve Işınlanma Yetenekleri Olan Endermanlar Çok sayıda insan kaçırıyor.Cadılar ise bu insanlar üzerinde deneyler yapıyor ve daha sonrasında ölen insanları iskelet veya zombiye dönüştürüyor.Ayrıca cadılar en etkili silahları olan "Creeper"ları yaratıyor.Cadılar,Enderman'lar,Creeper'lar,İskeletler ve Zombiler Kuvvetli Bir Orduya Sahip oluyorlar.Bu orduya end ordusu deniliyor.Ordu büyüdükçe daha fazla insan ediliyor ve daha fazla canavar elde ediliyor.Fakat hala yapılar direniyor.Cadılar daha fazla dayanıp "Charged Creeper"ları elde ediyor.Charged Creeperlar,Creeperlara Yıldırım Çarpınca Oluşuyor.Hasarlarının boyutu normal creeperlardan daha büyük oluyor ve cadılar bunları test edip yapıların yanlarına fırlatıyor.Böylece insanlık medeniyeti yok oluyor ve geriye sahadece gereksiz köyler ve köylüler,ve biz kalıyoruz.İşte bu yüzden End'e gidip Ejderhayı öldürdüğümüzde oyun bitiyor.Çünkü Enderdragon Endermanların kutsal lideri.Minecraft'ta bu normaldir.
Destan yazdım :D

CoolGlasses

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emin ol yazmaya üşendim bende :D ama bunu bilmeniz iyi oldu. az önce mojang'a da bunu zorda olsa çevirerek bir tweet attım. mojang ekibi ise bunu onayladı :D vuuuuuhuuhuuhuhuuhuhuuuuw :D

CoolGlasses

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Az önce çok istediğim minecraft'ın XBox sürümünü hediye olarak yollayacaklarmış :D adresimi falanda verdim benden iyisi yok okulda bizimkilere hava atarım :D[DOUBLEPOST=1434996538,1434996496][/DOUBLEPOST]@OrnitorenkAdam Atarım :)

BlueLight

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Belki premium verebilirler.
Premium alabileceğiniz birçok ucuz site var ben minecraft ın orjinal sitesinden aldım ama bu siteleri test ettim ve güvenli sadece m_i_n_ecraft_ity güvenli değil diğer hepsi güvenlidir ve bu sitelere suan herkes bunlar sayesinde nerdeyse herkes premium
Premium olmayan şaşırtıcı :D ama şunu sormak lazım PnP paran var mı ? :D

Erenkorowakurwa

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Premium alabileceğiniz birçok ucuz site var ben minecraft ın orjinal sitesinden aldım ama bu siteleri test ettim ve güvenli sadece m_i_n_ecraft_ity güvenli değil diğer hepsi güvenlidir ve bu sitelere suan herkes bunlar sayesinde nerdeyse herkes premium
Premium olmayan şaşırtıcı :D ama şunu sormak lazım PnP paran var mı ? :D
Olsa dükkan senin ben cebim yırtık dolaşıyorum sen ne diyorsun ben yalvarıyom premium alın diye. :D